Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Anjum

Vis bestellen bij de online visboer in Anjum? De mogelijkheden groeien snel. De online supermarkt is een optie. Wat minder bekend: je shopt tegenwoordig ook plezierig en vlot top-vis als Zeeduivelfilet / Gerookte paling via de webwinkel van jouw eigen visboer. Hier vind je de voornaamste online viswinkels. Details over bijv. het bedrag wat minimaal moet worden besteed en de servicekosten per aanbieder. Los van deze stats bekijk je ook info over alle te bestellen artikelen in de shop. Zo kom je erachter of kabeljauw, tonijn, gerookte vis, forel, schol, of bijv. biologische vis wordt verkocht. Een bekwame online viswinkel gekozen? Klik op de koop-knop , waarna je jouw eerste bestelling kan plaatsen

Alles van Schol tot vers gevangen Warmgerookte zalmmoot, en van Tonijnsashimi tot en met Tonijnfilet: je shopt het momenteel voordelig via internet. Online, bij de viswinkel is er een ruim aanbod aan vis. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Alle vis, voor een onvergetelijke maaltijd. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (bijv. Zalm Americain). Maar sommige andere visboeren verkopen op grote schaal snacks en traktaties als bijv. salades. Spot beneden de online visboer die je aanspreekt. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij de viswinkel in Anjum!

* Handig: → Visboeren online vergelijken uit de regio Friesland. Zie ook de nieuwe post over Vis bezorgen Kampen

Zes argumenten waarom je moet bestellen bij de online visboer in Anjum

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Ruime keuze: denk aan Kikkoman Sojasaus en Inktvisringen
 • Inclusief ruim aanbod gerookte vis
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Of haal je bestelling zelf af wanneer het uitkomt
 • Eerlijk gevangen vis

bestellen bij online visboer Anjum

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Kies bijvoorbeeld voor een supermarkt als Jan Linders, Plus, Spar, Odin of Deen, Dirk, Coop, Aldi. Ideaal, op die manier is het online boodschappen shoppen zeer gemakkelijk. Extra handig: De viswinkel-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Een andere ontwikkeling is de opkomst van viswinkels die online verkopen als Visgilde Lijffijt & De Jong en Visgilde Rijsemus. En bedenk goed: de visboer die je wekelijks aantreft op de markt is steeds vaker actief op het internet. Via deze zaken shop je vers gebakken Truffel/cocktailsaus of bijvoorbeeld Zalm in dillesaus plezier en voordelig online. In de winkel haal je de bestellingen af, of laat het bij je thuisbezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Anjum.


Online vis bestellen in Anjum

Vis bestellen en laten bezorgen in Anjum

Of bezoek de winkel van Visgilde Lijffijt & De Jong of Visgilde Rotterdam. Ook prima online viswinkels. Verwacht van hen nog geen landelijke bezorging

Jouw vis online bestellen en laten bezorgen: in de omgeving van Friesland is er veel keuze. De “ouderwetse” viswinkel biedt vaak al een webwinkel. Andere mogelijkheden zijn de supermarkt zaken als onder andere Plus, Spar, Ekoplaza, Jumbo en Deen, Dirk, Boni, Albert Heijn. Hier doe je boodschappen als Naturel chips en/of Treksluitzakken, maar vaak ook (biologische) vis. Door middel van onze zoekmachine vergelijk jij gemakkelijk alle populaire aanbieders. Vertrouwde online viszaken in NL zijn onder andere:

 • Ontdek het enorme assortiment vis op AH.nl
 • Laat je inspireren door de online visafdeling van PLUS
 • Ook Jumbo biedt veel biologische vis
 • Shop nu bij Viswinkel.nl voor gekoelde bezorging + 24 uurs bezorging
 • Bij de erkende vis winkelketen “Visgilde” kan je online bestellen.

Biologische vis bezorgen Anjum?

Biologisch vis bezorgen in Anjum? Eerlijk gevangen vis, tegen een nette prijs. Vergelijk eenvoudig de beste bio-visboeren.

Enkele viswinkels bezorgen een overheerlijke maaltijd. Hier wordt iedereen blij van. Van formidabele maaltijden als Gegrilde zalmfilets met brede lintpasta en spinazie of Kabeljauwkoekjes met citroensaus, vaak helemaal gratis bezorgd. Voor het complete assortiment kan je naar de supermarkt gaan. In de shop van supers als Deen of Albert Heijn bestel je vis, dranken en meer en andere boodschappen zoals Vis en/of Fruitmix – diepvries van erkende merken als Wijko. Bestellingen plaats je supersnel, en achteraf betalen. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Op viswinkelvergelijken.nl vind je ook alles over Vis bezorgen Eenum.

Sushi bezorgen
De beste sushi bestellen en bij je thuis laten afleveren? Voor een exclusieve maaltijd bij je thuis wordt dit veel gebruikt. In de regio van Anjum kan je bestellen bij verschillende visboeren. Hier selecteer je een cateraar of visboer. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Handig: De meest uiteenlopende sushi vind je nu ook goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een internet-super als Albert Heijn of Jumbo verkopen steeds vaker ook gewoon sushi. Bijvoorbeeld sushi als Hokkigai. Je shopt hier ook andere boodschappen als Brie en camembert. Je betaalt het doorgaans achteraf. Ervaar nu het gemak van de online supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Jouw vis binnen 24 uur bezorgd

Of ophalen bij een viswinkel pick-up point

Eerlijk vis voor een eerlijke prijs

Plaats een reactie