Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Boelenslaan

Vis bestellen bij de online visboer in Boelenslaan? Dat is sinds kort mogelijk. De online supermarkt is natuurlijk voor de hand liggend. Nog wat minder gangbaar: koop makkelijk en betaalbaar vis als Tilapia / Escargots gevuld online bij jouw internet-viswinkel. Via het onderstaande overzicht vind je de voorste online viswinkels. Hier tref jij het minimale bestelbedrag en relevante details over bezorgkosten van de webshops. In deze tabel zie je ook concrete informatie over de producten die te bestellen zijn. Je ziet direct of zalm, kabeljauw, schol, forel, gerookte vis, of biologische vis online te bestellen is. Een erkende online visboer achterhaald? Klik op de bestelknop om te bestellen bij de viswinkel.

Alle ambachtelijke producten van Harder tot verse Coquillevlees vers, en van Duet van coquilles en Alaska king krab tot Zalm French garden: je vindt het vandaag nog soepel online. Bij de internetvisboer is er een ruim aanbod aan vis. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Mis je het sociale uitje? Dan haal je de bestelling toch af! Alle vis, tegen een eerlijke prijs. Sommige visboeren richten zich alleen op vis (zoals Divers). Een groeiend aantal online viswinkels zijn ook gespecialiseerd in items als schaaldieren. Kies beneden de viswinkel of aanbieder waar je wil bestellen. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij jouw visboer in Boelenslaan!

* Let op: → Online visboeren vergelijken uit de regio Friesland. Of bezoek de pagina over Vis bestellen Huizen

Waarom kiezen voor online viswinkel in Boelenslaan

 • Online bestellen bij de visboer die je kent
 • Ruim aanbod met o.a. Vismousse paté en Zalm French garden
 • Ook heerlijke vissoepen en gerookte vis
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Afhalen vaak dezelfde dag nog mogelijk
 • Heerlijk, eerlijk en smaakvolle vis

bestellen bij online visboer Boelenslaan

Online vis bestellen? Ontwikkelingen genoeg. In toenemende mate bestellen Nederlanders bij Jumbo, Spar, Ekoplaza, Jan Linders en/of Albert Heijn, Deen, Dirk, Boni. Via deze webshops is het doen van de wekelijkse boodschappen een fluitje van een cent. Onthoud goed: De online supermarkt verkoopt tegenwoordig ook biologische vis. Ook is het interessant om te kijken naar innovatieve startups en bedrijven als Visgilde Foppen en Visgilde Hans Visscher. En bedenk goed: ook de “ouderwetse” visboer op de hoek heeft tegenwoordig een online webshop. Dikwijls shop je ambachtelijke Zalm in dillesaus of bijvoorbeeld Ravigottesaus vlot en tegen een goede prijs online. Haal jouw order af in de winkel, of laat het bezorgen, waar en wanneer jij wil. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Boelenslaan.


Online vis bestellen in Boelenslaan

Vis bestellen en laten bezorgen in Boelenslaan

Ga ook eens naar eetvis.nl of Visgilde Hugo v/d Meij. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: ook in de buurt van Friesland beschikken een aantal visboeren over een webwinkel. Jouw lokale verse visboer maakt vis online bestellen steeds makkelijker. Daarnaast zien we in toenemende mate supers als Picnic, Lidl, Jan Linders, Spar en Albert Heijn, Aldi, Boni, Deen. Hier bestel je niet alleen Gin / Suiker, maar ook steeds meer biologische vis. Met deze website vergelijk je objectief de meest gekozen online viswinkels. Erkende internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn de volgende:

 • Op AH.nl kan je ook terecht voor visconserven
 • De garnalen en zalm van PLUS zijn voorzien van het ASC-keurmerk
 • Vis online bestellen gaat snel en gemakkelijk op Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Bij de erkende vis winkelketen “Visgilde” kan je online bestellen.

Biologische vis bezorgen Boelenslaan?

Heerlijk biologische vis bezorgen in Boelenslaan? Vis met het MSC-keurmerk, voor een normale prijs. Vind hierboven meteen een biologische visboer.

Tip: Enkele viswinkels verkopen een zorgeloze avond-maaltijd. Deze kunnen zo de magnetron in. Van formidabele maaltijden als Garnalencocktail met mango en limoendressing en Gegrilde tonijn met groentenoedels, thuis, op je werk of elders bezorgd. De websupermarkt heeft nog meer te kiezen. Bij aanbieders als Boni of Jan Linders bestel je beleg, vis en drinken voor een avond maaltijd en andere benodigdheden als Naturel chips en Producten van merken als onder andere Got2b. Gemakkelijk een bestelling plaatsen, en achteraf betalen. Open vandaag nog een zakelijk account. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Gieten.

Sushi bezorgen
De meest uiteenlopende sushi bestellen en laten bezorgen door de visboer? Voor eens lekker luxe thuis eten heeft dit erg veel voordeel (tijd). In en rondom Boelenslaan vind je een aantal erkende cateraars en viswinkels. Op deze pagina selecteer je een cateraar of visboer. Laagdrempelig genieten van lekkere sushi? Tip: Gewoon goede sushi shop je nu ook bij de websuper. Een internet-super als Dirk of Plus is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Je shopt online eenvoudig zalige Narezushi. Maar ook andere boodschappen zoals Cocktailsaus. Makkelijk bestellen + achteraf betalen. Bestel nu online bij jouw online supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Bezorgd waar en wanneer je wil

Haal het af wanneer het jou uitkomt

Vis afkomstig van biologische vissers

Plaats een reactie