Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel de Hoef

Vis bestellen bij de online visboer in de Hoef? Dat is vandaag de dag de realiteit. Dit is natuurlijk mogelijk bij de online super. Wat velen niet weten, je koopt ook plezierig en betrouwbaar vis als bijvoorbeeld Zwaardvis Steak en Inktvis online bij jouw internet-viswinkel. Via het onderstaande overzicht bekijk jij de ambachtelijke online viswinkels. Details over bijv. het bedrag wat minimaal moet worden besteed en natuurlijk de servicekosten van de webshops. In deze tabel zie je ook verdere informatie m.b.t. het beschikbare ambachtelijke assortiment. Bekijk snel of schol, forel, tonijn, makreel, gerookte vis, of biologische vis wordt aangeboden. Een geschikte internet visboer aangetroffen? Klik op bestellen om meteen online te bestellen.

Alles van Roze tot Botervis, en van Heilbot/zalm paté tot aan Warm gerookte zalm (Naturel/Citroen/Peper: je shopt het nu moeiteloos op het internet. Bij de internet-visboer kun je vrijwel alles verkrijgen. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. 100% ambacht, dat wordt in elk geval smullen. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (denk aan Duet van coquilles en Alaska king krab). Maar sommige visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook producten als broodjes. Selecteer hieronder jouw favoriete aanbieder. Moeilijker is het niet: online vis kopen bij de viswinkel in de Hoef!

* Hint: → Online visboeren vergelijken uit de regio Utrecht. Check ook alles over Vis bestellen Ede

Wat is het gemak van de online viswinkel in de Hoef

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Ruim aanbod met o.a. Ansjovis en Zalm gerookt (wild)
 • Ook keuze uit broodjes en vissalades
 • Snel in huis
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Eerlijk gevangen vis

bestellen bij online visboer de Hoef

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Er zijn steeds meer consumenten die kopen bij supers als Ekoplaza, Odin, Jan Linders, Picnic en Deen, Albert Heijn, Dirk, Hoogvliet. Via deze online supers wordt online boodschappen doen kinderspel. Wat je mogelijk niet weet: Steeds meer supermarkten verkopen de vis ook online. Aan de andere kant ontstaan er ook innovatieve startups en bedrijven als devolendammer.nl en Visgilde Dieren. En niet onbelangrijk: ook de regionale viswinkel is vaak al online te vinden. Bij deze bedrijven shop jij producten als Coquilles en natuurlijk Plate Mosselen comfortabel tegen lagen prijzen online. In de winkel haal je de bestellingen af, maar je kan het steeds vaker ook laten bezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in de Hoef.


Online vis bestellen in de Hoef

Vis bestellen en laten bezorgen in de Hoef

Probeer daarnaast eens Visgilde Rijsemus of fieretvis.nl. Ook prima online viswinkels. Vaak nog niet in heel NL beschikbaar.

Vis online bestellen en laten bezorgen: in en rondom Utrecht groeit het aanbod snel. De echte visboer maakt vis online bestellen steeds makkelijker. Ook zien we positieve ontwikkelingen bij supermarkt winkels zoals bijv. Picnic, Spar, Lidl, Odin en Coop, Hoogvliet, Dirk, Albert Heijn. Hier bestel je niet alleen Salades / Slasaus, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij helder alle actieve online viswinkels. De meest favoriete online viszaken in NL zijn momenteel:

 • Verse, gepaneerde of gerookte vis: bestel het op AH.nl
 • Een uiteenlopend assortiment vind je bij de PLUS
 • Ontdek heerlijke vis inclusief recepten op Jumbo.com
 • Jouw vis vers & gekoeld binnen 2 dagen in huis via Fieretvis.nl
 • Ook bij de vertrouwde Visgilde (visgilde.nl) bestel je online

Biologische vis bezorgen de Hoef?

100% biologische vis bezorgen in de Hoef? Vis met het EKO-keurmerk, vaak met een leuke korting. Bovenstaand tref je de beste biologische visboer.

Daarnaast zien we een andere trend: veel viswinkels faciliteren een overheerlijke maaltijd. Dit valt altijd in de smaak. Van prima maaltijden als Komkommergranita met haring en wodka tot en met Aardappelgratin met ansjovis gratis op elke gewenste locatie laten bezorgen. Voor het complete assortiment kan je naar de supermarkt gaan. Bij online supers als Albert Heijn of Plus shop je alle benodigdheden voor een maaltijd en andere benodigdheden als Glutenvrije havermout en/of Rookvlees van merken als bijv. Africa’s Best. Gemakkelijk een bestelling plaatsen, en nooit vooraf betalen. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Lees nu ook meer over Vis bezorgen Heesselt.

Sushi bezorgen
De beste sushi bestellen en laten bezorgen bij je thuis? Voor een exclusieve maaltijd bij je thuis heeft dit erg veel voordeel (tijd). In en rondom de Hoef vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Bovenaan de pagina vind je de viswinkel die bij jou past. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Tip: Bestel je sushi nu ook bij de internet-supermarkt. Een internet-super als Coop of Dekamarkt bezorgen in toenemende mate lekkere sushi bij je thuis. Je shopt online eenvoudig zalige Unagi. Je shopt hier ook andere boodschappen als Crackers. Kies voor zelf afhalen of laat het gewoon bezorgen. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Van tonijn tot aan baars, bestel alles online

Kies zelf een bezorgmoment

Afhalen bij viswinkel

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie