COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service


Online viswinkel Friens

Vis bestellen bij de online visboer in Friens? Het aanbod groeit in rap tempo. De online supermarkt is een optie. Maar je bestelt nu ook simpel en goedkoop top-vis als Kreeftgarnalen middel of Krabsalade 500 gram bij de viswinkel, 100% online. In onze speciale tool achterhaal jij de best gewaardeerde online viswinkels. Vind onder andere de minimale orderwaarde en ook bezorgvergoedingen van deze online visboeren. Onderstaand tref je ook meer over het verse assortiment. Ontdek zo of kabeljauw, gerookte vis, schol, makreel, forel, of biologische vis verkrijgbaar is. Een betrouwbare online viswinkel achterhaald? Klik op de koop-knop voor het plaatsen van een eerste order.

Vers gesneden Makreelpaté salade tot en met Zeewolf, en van Kreeft levend Canada tot voedzame Plate Gamba’s: je koopt het nu nu allemaal moeiteloos via internet. Bij de digitale visboer bestel je het echte vis. Vaak binnen 24 uur bezorgd. Even kletsen? Pik je bestelling op in de winkel. Eerlijk vis, op een eerlijke manier gevangen. Een aantal zaken richt zich specifiek op vis (bijvoorbeeld Victoriabaars). Een groeiend aantal online viswinkels focussen zich op producten zoals salades. Verifieer meteen de online visboer die je aanspreekt. Ervaar zelf het gemak van online vis kopen bij jouw visboer in Friens!

* Tip: → Online visboeren vergelijken uit de regio Friesland. Lees ook het laatste nieuws over Vis bestellen Deventer

Pluspunten van online viswinkel in Friens

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Kies uit o.a. Gemengde visquiche klein en Pangasius
 • Plus ruim assortiment aan schaal- en schelpdieren
 • Vaak al binnen 24 uur geleverd
 • Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Friens

Online vis bestellen? Er is steeds meer keuze online. Mensen kopen in toenemende mate bij online supermarkten als Odin, Plus, Jan Linders, Picnic of Albert Heijn, Dirk, Coop, Hoogvliet. Door middel van de online supermarkt wordt boodschappen bestellen via het internet super eenvoudig. Goed om te weten: De viswinkel-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Ook zien we in toenemende mate viswinkels die deels via internet verkopen: bijvoorbeeld Visgilde Jan Eskes en Visgilde Hugo v/d Meij. Maar het allermooiste: ook jouw lokale verse viswinkel verkoopt het vis meer en meer online. Bij deze bedrijven vind jij ambachtelijke Cocktailsaus en Krab makkelijk en voordelig online. Online bestelling kun je in de winkel afhalen, of kies voor bezorging aan huis. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Friens.


Online vis bestellen in Friens

Vis bestellen en laten bezorgen in Friens

Kies ook eens voor visvoordeel.nl of Visgilde Lijffijt & De Jong. Echte visspecialisten met passie voor het vak. Landelijke dekking wordt nog niet geboden

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: in en rondom Friesland zijn er steeds meer mogelijkheden. De “ouderwetse” viswinkel Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.comEn daarnaast zijn er natuurlijk supers als bijv. Spar, Odin, Jumbo, Jan Linders en Deen, Coop, Aldi, Dekamarkt. Hier doe je boodschappen als Kiemgroente en Asperges, maar je bestelt hier gemakkelijk een lekker stukje vis online. Door middel van onze zoekmachine vergelijk je objectief alle populaire viswinkels. Populaire internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn de volgende:

 • Op AH.nl bestel je ook biologische vis
 • Een uiteenlopend assortiment vind je bij de PLUS
 • Vis online bestellen gaat snel en gemakkelijk op Jumbo.com
 • Visvoordeel.nl bezorgt de vis in tempex box met koelelementen
 • Visgilde biedt naast vele winkels door heel NL ook een webshop

Biologische vis bezorgen Friens?

Duurzame + biologische vis bezorgen in Friens? De beste vis van de echte specialisten, altijd met scherpe aanbiedingen. Selecteer hier de gewenste biologische viswinkel.

Tip: Enkele viswinkels verkopen een maaltijd op elke gewenste locatie. Dit wordt zeker weten gewaardeerd. Van goede maaltijden als Bretonse vistaart en Clamshowder, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. Een betaalbare oplossing? In de shop van supers als Deen of Hoogvliet kom je niets tekort voor een kant-en-klaar maaltijd en andere boodschappen als Salami en Paasei van merken als bijvoorbeeld Sourcy. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en voor zakelijke klanten zijn er vaak speciale acties. Open vandaag nog een zakelijk account. Check ook de laatste updates m.b.t. Vis bezorgen Kornwerderzand.

Sushi bezorgen
De meest uiteenlopende sushi bestellen en laten bezorgen? Voor een gezellige avond is dat erg handig. In de regio Friens kan je bestellen bij verschillende visboeren. Hierboven vind je meer specificaties. Op zoek naar goedkope sushi? Check: Echt goede sushi koop je nu ook gewoon bij de websuper. Een websupermarkt zoals Plus of Deen bezorgen complete sushischotels bij jou aan huis. Denk aan sushi als Tobiko. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als Afbakbroodjes wit. Je betaalt het doorgaans achteraf. Bestel nu eenvoudig bij de internet-supermarkt.

Van makreel tot zalm, alles op voorraad

Aan huis bezorgd zonder kosten

Vis bestelling zelf afhalen in de winkel

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie