COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service


Online viswinkel Haps

Vis bestellen bij de online visboer in Haps? Dat is sinds kort mogelijk. De online supermarkt is een optie. Wat velen niet weten, je koopt ook probleemloos en soepel kwalitatief vis zoals Roodbaars maar ook Hollandaise saus bij de online viswinkel.In onze vergelijker hieronder achterhaal jij de populairste online visboeren. Details over bijv. het bedrag wat minimaal moet worden besteed en details als bezorgvergoedingen van de visboeren. In deze tabel zie je ook handige details over het verse assortiment. Bekijk snel of kabeljauw, tonijn, zalm, gerookte vis, makreel, of biologische vis ook te bestellen is. Een geschikte online visboer gekozen? Klik op bestellen voor het plaatsen van een eerste order.

Vers gesneden Zalm gerookt-gegrild (Schots) tot verse Zalmkaviaar, en van Patagonische Tandbaars tot verse Gerookte zalmfilet: je bestelt het nu gemakkelijk via internet. Bij de online viswinkel is er in elk geval genoeg keuze. Niet zelden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. Alle vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Een deel van de viswinkels verkoopt alleen vis (denk hierbij aan Zalmmousse paté). Andere viswinkels bieden een breed assortiment inclusief snacks en traktaties als bijv. kant-en-klaar maaltijden. Bekijk in het overzicht de viswinkel die jou aanstaat. Zo eenvoudig is online vis kopen bij de viswinkel in Haps!

* Handig: → Visboeren online vergelijken uit de regio Noord-Brabant. Bekijk ook meer informatie over Vis bestellen Huizen

Voordeel van de online visboer in Haps

 • Online bestellen bij de visboer die je kent
 • Kies uit o.a. Kokkels en Opgemaakte visschotel de luxe*
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Lekker makkelijk laten thuisbezorgen
 • Of kies voor dezelfde dag nog afhalen
 • Duurzaam gevangen vis

bestellen bij online visboer Haps

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Dit doe je gemakkelijk bij onder andere supers als Lidl, Jumbo, Odin, Spar en Albert Heijn, Dirk, Aldi, Deen. Via deze webshops is het doen van de wekelijkse boodschappen zeer gemakkelijk. Wist jij dat? Steeds meer supermarkten verkopen de vis ook online. Ook is het interessant om te kijken naar online internet-viswinkels als Visgilde de Zeeland en Visgilde François de Bie. En niet te vergeten: ook de authentieke viskraam van de markt biedt een ruim assortiment vis via internet aan. Bij deze winkels scoor jij gezonde Deepblue rode zalm of bijvoorbeeld Deepblue rode zalm probleemloos en tegen een goede prijs online. Kies voor afhalen maar je kan het steeds vaker ook laten bezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Haps.


Online vis bestellen in Haps

Vis bestellen en laten bezorgen in Haps

Of bezoek eens de shop van fieretvis.nl of Visgilde Oosterschelde. Ook prima online viswinkels. Vaak opereren zij nog vrij lokaal, en niet landelijk.

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: in en rondom Noord-Brabant zien we meer en meer aanbieders. De lokaal opererende viswinkel Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.comAls aanvulling hierop zijn er uiteraard supermarkten zoals o.a. Lidl, Jan Linders, Odin, Spar en Deen, Boni, Aldi, Coop. Daar vind je tegenwoordig niet alleen Smeltkaas en/of Brood, maar vaak hebben ze een eigen viswinkel. Op viswinkelvergelijken.nl vergelijk je begrijpelijk alle erkende internet-visboeren. Gewaardeerde online viswinkels die in Nederland opereren zijn bijvoorbeeld:

 • Tonijnsteak, een baarsje of makreel? Je vindt het op AH.nl
 • Laat je inspireren door de online visafdeling van PLUS
 • Jumbo.com inspireert met heerlijke recepten voor elke soort vis
 • Bestel eerlijk en duurzaam vis via Viswinkel.nl
 • Bij de erkende vis winkelketen “Visgilde” kan je online bestellen.

Biologische vis bezorgen Haps?

Verse en biologische vis bezorgen in Haps? Vis dat op een duurzame manier gevangen wordt, voor een eerlijk tarief. Bovenstaand tref je de beste biologische visboer.

Daarnaast zien we een andere trend: veel viswinkels verzorgen een grote of kleine maaltijd. Dit valt altijd in de smaak. Van verrukkelijke maaltijden als Gegrilde forel met kerrie-sinaasappelboter of Knolselderijstamppot met poon, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. Het alternatief is de online supermarkt. Bij bijv. Spar of Coop shop je alle benodigdheden voor een maaltijd en andere boodschappen als Koolzuurvrij of Brie en camembert van erkende merken als Camus. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en zakelijke klanten betalen achteraf. Geen losse bonnetjes meer. Bekijk ook meer over over Vis bezorgen Lopikerkapel.

Sushi bezorgen
Zalige sushi bestellen en thuis (gratis) laten bezorgen? Voor een luxe maaltijd aan huis is dat erg handig. In de regio van Haps zijn er tal van opties. Bovenstaand vergelijk je ze allemaal. Wil je niet al te veel uitgeven aan de sushi? Mededeling: Sushi van prima kwaliteit vind je nu ook makkelijk en voordelig bij de supermarkt. Een supermarkt zoals Dirk of Dekamarkt is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Je shopt online eenvoudig zalige Ika. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als Cranberrysap. Aan huis laten bezorgen en achteraf betalen. Bestel nu eenvoudig bij de internet-supermarkt.

Ruim aanbod aan vis

Bezorging in speciale koelboxen

Vaak dezelfde dag nog afhalen bij jouw viswinkel

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie