Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Heerlen

Vis bestellen bij de online visboer in Heerlen? Dat is sinds kort mogelijk. De online supermarkt kennen we allemaal. Nieuw: shop ook zonder problemen en tegen lage prijzen vis als Inktvisringen en Mosselsaus in de webshop van de viswinkel. Op deze pagina vergelijk je de meest gekozen online viswinkels. Vind onder andere het minimaal te besteden bedrag en ook servicekosten per aanbieder. Ook vind jij meer over het verse assortiment. Je ziet in een oogopslag of makreel, tonijn, gerookte vis, forel, kabeljauw, of bijv. biologische vis wordt verkocht. Een geschikte internet viswinkel gevonden? Klik op de button om meteen online te bestellen.

Alles wat je nodig hebt van Slibtong tot voedzame King Oscar gaffelbitter, en van Zeewolffilet tot aan Palingterrine: je vindt het hedendaags probleemloos op het internet. Bij de internetvisboer vind je het echte vis zoals het bedoeld is. Meestal supersnel geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Biologisch vis, voor een onvergetelijke maaltijd. Sommige visboeren richten zich alleen op vis (o.a. Coquilleschelpen gevuld/groot). Een groeiend aantal online viswinkels focussen zich op producten zoals schelpdieren. Verifieer in de vergelijker-tool de viswinkel van jouw keuze. Ontdek nu zelf het gemak van online vis kopen bij de viswinkel in Heerlen!

* Handig: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Limburg. Zie ook de nieuwe post over Vis bestellen Arnhem

Voordeel van de online visboer in Heerlen

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Geniet van heerlijke vis als Meerval en Mierikswortelsaus
 • Je bestelt hier vis geschikt voor op de barbecue
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Eerlijk gevangen vis

bestellen bij online visboer Heerlen

Online vis bestellen? Er is flink wat te kiezen. Bijvoorbeeld bij een super als Odin, Ekoplaza, Picnic, Spar en Albert Heijn, Aldi, Coop, Hoogvliet. Handig, want zo is het doen van de wekelijkse boodschappen super eenvoudig. Wist jij dat? Je treft hier ook een prima aanbod met vis. Daarnaast zien we ook visboeren die internetbestellingen accepteren als Visgilde Hans Visscher en dilvisonline.nl. Wat we nu ook meer en meer zien: ook jouw lokale verse viswinkel biedt het vis ook meer en meer online aan. Doorgaans bestel je artikelen zoals Tonijnsalade en natuurlijk Makreel soepel en tegen een eerlijke prijs online. In de winkel haal je de bestellingen af, of kies voor bezorging aan huis. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Heerlen.


Online vis bestellen in Heerlen

Vis bestellen en laten bezorgen in Heerlen

Kies ook eens voor Visgilde Hugo v/d Meij of veltmanvis.nl. Vishandelaren die voor de hoogste kwaliteit gaan. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: ook in de buurt van Limburg staan de visboeren niet stil. De echte visboer Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.comDaarnaast zien we in toenemende mate regionale supermarkten als bijv. Jan Linders, Lidl, Plus, Odin en Dirk, Boni, Dekamarkt, Coop. Hier bestel je niet alleen Frites/patat en Alcoholvrij mousserend, maar dankzij de eigen viswinkel bezorgen ze ook vis. Met deze website vergelijkt men overzichtelijk alle bekende online viswinkels. Vertrouwde landelijk actieve visboeren zijn onder andere:

 • AH biedt een breed aanbod met (eerlijk gevangen) vis
 • Duurzame vis staat hoog in het vaandel bij PLUS
 • Jumbo is ook aangesloten bij het Good Fish Foundation
 • Kies zelf je dag van bezorging op Viswinkel.nl
 • Zoek je de beste vis van het land? Bezoek dan ook zeker Visgilde.nl

Biologische vis bezorgen Heerlen?

Betaalbare en biologische vis bezorgen in Heerlen? Vis met het MSC-keurmerk, tegen een nette prijs. Selecteer hier de gewenste biologische viswinkel.

Sommige van de genoemde viswinkels koken een maaltijd op elke gewenste locatie. Dit wordt zeker weten gewaardeerd. Van prima maaltijden als Hollandse garnalen met asperges en bijvoorbeeld Knolselderijstamppot met poon, doorgaans zonder kosten thuisbezorgen. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij online supers als Jumbo of Dekamarkt vind je ook een ruim aanbod verse maaltijden en daarnaast overige boodschappen als barbecue of Krieltjes van merken als onder andere Crofty. Online inkopen doen is snel, en zakelijke klanten betalen achteraf. Bestel vandaag nog alles online. Bekijk nu ook het laatste over Vis bezorgen Margraten.

Sushi bezorgen
Overheerlijke sushi bestellen en bij je thuis laten afleveren? Als avondmaaltijd is online bestellen ronduit ideaal. In de buurt van Heerlen kan je terecht bij meerdere internetvisboeren. Op deze pagina vind je meer specificaties. WIl je betaalbare sushi online bestellen? Interessant: Complete sushi mix sets bestel je ook gewoon online, bij de supermarkt. Een websupermarkt zoals Boni of Deen verkopen steeds vaker ook gewoon sushi. Daarbij kan je denken aan sushi zoals Futomaki. Plus andere benodigdheden van de supermarkt als Boodschappentas. Je betaalt het doorgaans achteraf. Bestel nu online bij jouw online supermarkt.

Van makreel tot zalm, alles op voorraad

(Gratis) laten bezorgen

Of kies voor afhalen bij de visboer

Vis afkomstig van biologische vissers

Plaats een reactie