Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Hengelo

Vis bestellen bij de online visboer in Hengelo? Dit kan bij steeds meer aanbieders. Hiervoor kan je uiteraard naar de online super. Nog wat minder gangbaar: koop gemakkelijk en betaalbaar lekkere vis als Forelkaviaar als ook Tonijnfilet (Yellowfin) in de webshop van de viswinkel. Op deze pagina speur je naar de meest gekozen online viswinkels. Hier vind je het bedrag wat minimaal moet worden besteed en de bezorgvergoedingen van de visboeren. Je vind in de tabel ook meer over het verse assortiment. Zie snel of makreel, schol, tonijn, zalm, gerookte vis, of bijv. biologische vis wordt verkocht. Een ambachtelijke online viswinkel gevonden? Tik snel op de online koopknop voor het plaatsen van een eerste order.

Al het lekkers van Slibtong tot voedzame Portie kibbeling groot (250 gram), en van Paling Flamande tot en met Ongepelde Hollandse garnalen: je vindt het vandaag de dag moeiteloos via internet. Online, bij de viswinkel vind je het echte vis zoals het bedoeld is. Sommige visboeren bezorgen al de volgende dag. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. Vis van topkwaliteit, daar kan de supermarkt niet tegenop. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (bijvoorbeeld Japanse zeewiersalade). Maar sommige visboeren focussen zich op bijvoorbeeld vis voor op de BBQ. Verifieer in de onderstaande tabel de online viswinkel die aan je wensen voldoet. Probeer het zelf uit, online vis kopen bij jouw viswinkel in Hengelo!

* Hint: → Visboeren online vergelijken uit de regio Gelderland. Bekijk ook meer informatie over Vis bestellen Wageningen

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Hengelo

 • Je profiteert van de service van de echte visboer
 • Kies uit o.a. Botervis en Gerookte zalm in mosterd
 • Je bestelt hier vis geschikt voor op de barbecue
 • Lekker makkelijk laten thuisbezorgen
 • Of haal je bestelling zelf af wanneer het uitkomt
 • Heerlijk, eerlijk en smaakvolle vis

bestellen bij online visboer Hengelo

Online vis bestellen? De foodwinkels staan niet stil. Kies bijvoorbeeld voor een supermarkt als Odin, Lidl, Spar, Jan Linders en/of Deen, Aldi, Dekamarkt, Hoogvliet. Via deze online supers kan iedereen online boodschappen bestellen. Echt zeer gemakkelijk. Wat niet iedereen weet: De viswinkel-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Bovendien zien we meer en meer innovatieve startups en bedrijven als Visgilde Schiedam en ijmuidenvisonline.nl. Maar het allermooiste: ook jouw lokale verse viswinkel biedt steeds vaak een webshop. Hier bestel je vers gebakken Hollandse garnalen gepeld en ook Gerookte spekbokkingfilet gebruiksvriendelijk tegen lagen prijzen online. Kies voor afhalen of kies voor bezorging, thuis of ergens anders. Zo gemakkelijk is vis bestellen bij de online visboer in Hengelo.


Online vis bestellen in Hengelo

Vis bestellen en laten bezorgen in Hengelo

Probeer daarnaast eens devolendammer.nl of Visgilde De Nieuwe Markt. Ook prima online viswinkels. Het bezorggebied van deze visboeren is nog beperkt

Biologisch vis online bestellen + laten bezorgen: in en rondom Gelderland zien we volop ontwikkeling. De echte visboer heeft ook steeds vaker een webshop. Andere mogelijkheden zijn de lokale supermarkten als bijv. Plus, Picnic, Jan Linders, Lidl en Boni, Coop, Dekamarkt, Hoogvliet. Hier bestel je niet alleen Mosterdsoep of Appelsap, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Door middel van onze zoekmachine vergelijk je orderlijk alle populaire internet-visboeren. Erkende online visboeren die landelijk actief zijn, vind je hieronder:

 • Op AH.nl vind je heerlijke vis; van zalm tot mosselen
 • Een uiteenlopend assortiment vind je bij de PLUS
 • Jumbo is ook aangesloten bij het Good Fish Foundation
 • 100% koele en verse verzending door Visvoordeel.nl
 • Nieuw: online bestellen bij de Visgilde.

Biologische vis bezorgen Hengelo?

Betaalbare en biologische vis bezorgen in Hengelo? Vis dat op een duurzame manier gevangen wordt, vaak met een leuke korting. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Sommige van de genoemde viswinkels verzorgen een verse ambachtelijke maaltijd. Nergens meer omkijken naar. Van formidabele maaltijden als Mosselsaté en Kabeljauw op oosterse wijze, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. De websupermarkt heeft nog meer te kiezen. Bij bijv. Coop of Dekamarkt koop je gemakkelijk alles voor warme maaltijden en de andere dagelijkse boodschappen zoals Vermicelli en/of Standaard lampen van erkende merken als Black Velvet. Online inkopen doen is snel, en op rekening betalen. Shop je vis en andere boodschappen direct online. Bekijk nu ook het laatste over Vis bezorgen Merselo.

Sushi bezorgen
Echte Japanse sushi online bestellen en thuisbezorgd krijgen? Voor een luxe maaltijd aan huis kan dit erg veel tijd besparen. In de omgeving Hengelo zijn er tal van opties. Hierboven vind je de viswinkel die bij jou past. Op zoek naar goedkope sushi? Handig: Echt goede sushi koop je nu ook gewoon voordelig bij de super. Een supermarkt zoals Plus of Jan Linders bezorgen in toenemende mate lekkere sushi bij je thuis. Denk aan sushi als Saba. Plus andere benodigdheden van de supermarkt als Bolletjes. Je laat het bezorgen of haalt het zelf af. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Van makreel tot zalm, alles op voorraad

Bezorgd waar en wanneer je wil

Haal het af wanneer het jou uitkomt

Vis met ASC-keurmerk bestellen

Plaats een reactie