Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Hiaure

Vis bestellen bij de online visboer in Hiaure? Dit kan bij steeds meer aanbieders. Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Maar je bestelt nu ook gemakkelijk en vlot vis als Plate Pangafilet maar ook Neptunussalade via de webwinkel van jouw eigen visboer. In de tabel hieronder vind je de populairste online viswinkels. Hier vind je het drempelbedrag voor een online bestelling en details als bezorgkosten van deze online visboeren. Los van deze stats bekijk je ook details over het beschikbare ambachtelijke assortiment. Vind direct uit of makreel, forel, tonijn, zalm, gerookte vis, of biologische vis online te bestellen is. Heb jij een goede internet viswinkel gezien? Klik op de button om te bestellen bij de viswinkel.

Alles wat je nodig hebt van Gebakken pangafilet groot tot verse Dillesaus, en van Krabsalade tot ook Coquillevlees vers: je bestelt het hedendaags eenvoudig via internet. Bij de internet-visboer vind je een betaalbaar assortiment. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Maar je kan het ook afhalen. 100% verse producten zoiets vind je niet bij de supermarkt. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (o.a. Supertrio). Maar sommige andere visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook snacks en traktaties als bijv. maaltijden. Zoek direct een van de online viswinkels. Zo eenvoudig is online vis kopen bij de viswinkel in Hiaure!

* Hint: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Friesland. Je vindt op deze website ook meer over Vis bestellen Wageningen

Zes argumenten waarom je moet bestellen bij de online visboer in Hiaure

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Altijd het lekkerste vis, zoals Hollandse en Courgettesoep met gestoomde makreel (4 pers.)
 • Of kies vis specialiteiten als een garnalen cocktail
 • Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Meestal ook af te halen bij de viswinkel
 • Altijd verse vis in huis

bestellen bij online visboer Hiaure

Online vis bestellen? Ontwikkelingen genoeg. Een goed voorbeeld is een online super als Odin, Lidl, Ekoplaza, Jumbo en/of Boni, Albert Heijn, Hoogvliet, Dekamarkt. Door middel van de online supermarkt wordt boodschappen bestellen via het internet super eenvoudig. Extra handig: Bij de supermarkt shop je een ruim assortiment betaalbare vis. Daarnaast zien we ook innovatieve startups en bedrijven als versopjebord.nl en Visgilde de Zeeland. Last but not least: ook de biologische viswinkel om de hoek verkoopt het vis meer en meer online. Doorgaans bestel je gezonde Deepblue roze zalm of bijv. Kreeftensalade probleemloos en betaalbaar online. Haal je bestelling af, of kies voor bezorging aan huis. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Hiaure.


Online vis bestellen in Hiaure

Vis bestellen en laten bezorgen in Hiaure

Of ga eens naar eetvis.nl of Vishandel Theo Muys. Echte visspecialisten met passie voor het vak. Verwacht van hen nog geen landelijke bezorging

Vis online bestellen en laten bezorgen: in en rondom Friesland groeit het aanbod snel. De (biologische) visboer heeft ook steeds vaker een webshop. Daarnaast zien we in toenemende mate supermarkt winkels als bijvoorbeeld Jan Linders, Plus, Odin, Picnic en Boni, Dekamarkt, Aldi, Deen. Daar vind je tegenwoordig niet alleen Lijm / Sinaasappels en mandarijnen, maar ook kan je hier vaak online terecht voor de beste vis. Via onze tool vergelijk jij eenvoudig de meest gekozen aanbieders. Begeerde landelijk opererende viswinkels zijn:

 • Tonijnsteak, een baarsje of makreel? Je vindt het op AH.nl
 • Een uiteenlopend assortiment vind je bij de PLUS
 • Bij Jumbo vind je biologische vis tegen een aantrekkelijke prijs
 • Visvoordeel.nl bezorgt gratis vanaf €50 of meer.
 • Shop online op visgilde.nl en haal bestelling af in de viswinkel

Biologische vis bezorgen Hiaure?

100% biologische vis bezorgen in Hiaure? Vis dat op een duurzame manier gevangen wordt, vaak met een leuke korting. Op viswinkelvergelijken.nl vind je de perfecte biologische visboer.

Daarnaast zien we een andere trend: veel viswinkels verzorgen een maaltijd op locatie. Zo kom je goed voor de dag. Van verrukkelijke maaltijden als Gerookte forel met tonijntapenade of bijv. Haringtartaar met tomaat en lente-ui, doorgaans 100% gratis bezorgd. Het alternatief is de online supermarkt. Bij bijvoorbeeld Deen of Plus bestel je vis, dranken en meer en boodschappen voor andere momenten zoals Donner kebab en/of Tomatensoep van bekende merken zoals Swarovski. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en cash heb je niet meer nodig. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Bekijk ook meer over over Vis bezorgen Mildam.

Sushi bezorgen
Heerlijke sushi bestellen en laten bezorgen? Voor een echt luxe maaltijd aan huis is dit super handig. In de regio Hiaure kan je bestellen bij verschillende visboeren. Hierboven selecteer je een cateraar of visboer. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Goed om te weten: Sushi van prima kwaliteit vind je nu ook bij de online supermarkt. Een internet-super als Boni of Deen bieden online ook gewoon sushi aan. Bijvoorbeeld sushi als Temaki. Handig, je shopt meteen andere belangrijke boodschappen zoals Aardappelschotel. Makkelijk bestellen + achteraf betalen. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Bezorgd waar en wanneer je wil

Haal het af wanneer het jou uitkomt

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie