Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Indijk

Vis bestellen bij de online visboer in Indijk? Dat is sinds kort mogelijk. De online supermarkt is natuurlijk voor de hand liggend. Nog wat minder gangbaar: koop probleemloos en betaalbaar heerlijk vis als Zalm op Italiaanse wijze of Rog bij de online viswinkel. Hier bekijk jij de beste online viswinkels. Bekijk het drempelbedrag voor een online bestelling en details als servicekosten per online viswinkel. Los van deze stats bekijk je ook info over het verse assortiment. Bekijk snel of kabeljauw, zalm, forel, makreel, gerookte vis, of biologische vis online voorradig is. Een betrouwbare online viswinkel gezien? Klik op de koop-knop , en je kan meteen beginnen met bestellen

Alles van Deepblue roze zalm tot en met Heilbot/zalm paté, en van Kruidenboter tot en met Krabsalade 500 gram: je bestelt het momenteel super simpel op het internet. Bij de internetvisboer koop je het lekkerste vis. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Of haal het natuurlijk af wanneer je wil. Biologisch vis, voor een onvergetelijke maaltijd. Bij een deel van de visboeren vind je echt alleen vis (te denken valt aan Poon). Een groeiend aantal online viswinkels zijn ook gespecialiseerd in heerlijke producten als visschotels. Zoek in de vergelijker de online visboer die je aanspreekt. Probeer het zelf uit, online vis kopen bij jouw visboer in Indijk!

* Bekijk ook: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit regio Friesland. Zie ook de nieuwe post over Vis bezorgen Amsterdam

Pluspunten van online viswinkel in Indijk

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Ruime keuze: denk aan Krabsalade 500 gram en Mosselsaus
 • Ook keuze uit broodjes en vissalades
 • Lekker makkelijk laten thuisbezorgen
 • Of haal het zelf af in de winkel
 • Eerlijk en biologische vis

bestellen bij online visboer Indijk

Online vis bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. Een goed voorbeeld is een online super als Jan Linders, Jumbo, Spar, Odin en/of Boni, Aldi, Albert Heijn, Hoogvliet. Via deze online supers is het online boodschappen shoppen een makkie. Wat je mogelijk niet weet: Bij de supermarkt shop je een ruim assortiment betaalbare vis. Een andere ontwikkeling is de opkomst van viswinkels die deels via internet verkopen: bijvoorbeeld seafoodcentre.nl en veltmanvis.nl. En niet te vergeten: ook de “ouderwetse” visboer op de hoek is vaak al online te vinden. Bij deze winkels shop je gezonde Krab tot Fish and Chips groot + saus soepel en betaalbaar online. Kies voor de pick-up optie, of laat het bezorgen, waar en wanneer jij wil. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Indijk.


Online vis bestellen in Indijk

Vis bestellen en laten bezorgen in Indijk

Of bezoek de winkel van veltmanvis.nl of Visgilde Lijffijt & De Jong. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: in en rondom Friesland komen veel visboeren met een webwinkel. Jouw lokale verse visboer heeft zijn zaakjes online ook voor elkaar. Daarnaast zien we in toenemende mate supermarkt winkels zoals Jumbo, Ekoplaza, Lidl, Jan Linders en Dirk, Albert Heijn, Aldi, Dekamarkt. Hier kan je natuurlijk terecht voor Stofzuigerzakken / Toiletverfrisser, maar vaak ook (biologische) vis. Met behulp van onze vergelijker vergelijkt men soepel alle visboeren met een webshop. De meest favoriete landelijk actieve online viswinkels vind je hieronder:

 • Op AH.nl vind je heerlijke vis; van zalm tot mosselen
 • PLUS.nl bezorgt het vis al bij je thuis bij order vanaf €25
 • Het beste vis online bestellen? Probeer het eens bij Jumbo
 • Visvoordeel.nl bezorgt gratis vanaf €50 of meer.
 • Ook de visgilde-filialen (visgilde.nl) zijn online te actief

Biologische vis bezorgen Indijk?

Biologische vis gratis bezorgen in Indijk? Verantwoorde vis, vaak met een leuke korting. Bovenstaand tref je de beste biologische visboer.

Een deel van deze viswinkels verkopen een verse ambachtelijke maaltijd. Je hoeft zelf niets meer te doen. Van verrukkelijke maaltijden als Gebakken bot met cherrytomaatjes tot en met Avocadosalade met Hollandse garnalen gratis op elke gewenste locatie laten bezorgen. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij internet-supers zoals Dekamarkt of Dirk bestel je vis, dranken en meer en andere boodschappen als Diepvriesgroente en Tomatensoep van merken als bijvoorbeeld Mischief and Mayhem. Moeiteloos bestellen, en zakelijke klanten betalen achteraf. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Nieuwolda.

Sushi bezorgen
Overheerlijke sushi bestellen en bij je thuis laten afleveren? Voor een luxe maaltijd aan huis is dat ideaal. In de omgeving Indijk kan je terecht bij meerdere internetvisboeren. In het bovenstaande overzicht vind je de viswinkel die bij jou past. Op zoek naar betaalbare sushi? Opmerking: Sushi in heel veel soorten en maten bestel je nu ook in de webwinkel van de supermarkt. Een internet-super als Plus of Dekamarkt bezorgen in toenemende mate lekkere sushi bij je thuis. Lekkere sushi zijn onder andere Sashimi .Zij beperkten zich niet tot sushi en vis, je vindt hier ook Aardappelen en groente en fruit. Thuis laten bezorgen wanneer jou het uitkomt. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Van visschotels tot gerookte vis

Kies zelf een bezorgmoment

Of kies voor afhalen bij de visboer

Online ook ruim aanbod met biologische vis

Plaats een reactie