Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Jelsum

Vis bestellen bij de online visboer in Jelsum? Dat is vandaag de dag de realiteit. De online supermarkt is een optie. Maar je vindt nu ook makkelijk en soepel vis zoals Tonijntapenade of Verse gamba’s bij de viswinkel, 100% online. In onze vergelijker hieronder speur je naar de ambachtelijke online visboeren. Details over bijv. het minimale bestelbedrag en details als bezorgvergoedingen per online viswinkel. Ook vind jij info over alle te bestellen artikelen in de shop. Zo kom je erachter of makreel, gerookte vis, kabeljauw, zalm, schol, of biologische vis online voorradig is. Heb je een gepaste online visboer aangetroffen? Selecteer de bestelknop en het bestellen kan beginnen.

Al het lekkers van Gamba mosterdsalade tot vers gevangen Nikie salade, en van Zalmrolletjes met kruidenkaas tot verse Plate Pangafilet: je vindt het nu gemakkelijk online. Online, bij de viswinkel bestel je het echte vis. Vaak de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Eerlijk vis, perfect voor een lekkere maaltijd. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (te denken valt aan Truffel/cocktailsaus). Een groeiend aantal online viswinkels verkopen ook online ambachtelijke lekkernijen als verse maaltijden. Controleer hieronder de viswinkel die jou aanstaat. Ontdek nu zelf het gemak van online vis kopen bij de visboer in Jelsum!

* Hint: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit de provincie Friesland. Je vindt op deze website ook meer over Vis bestellen Alkmaar

Wat is het gemak van de online viswinkel in Jelsum

 • Online bestellen bij de erkende viswinkel
 • Ruim aanbod met o.a. Heilbot en Gerookte zalmfilet
 • Online ook ruime keuze uit vissoepen en wijnen
 • Supersnelle bezorgdienst
 • Of kies voor dezelfde dag nog afhalen
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Jelsum

Online vis bestellen? De foodwinkels staan niet stil. Een goed voorbeeld is een online super als Odin, Jan Linders, Lidl, Plus en Dirk, Dekamarkt, Coop, Albert Heijn. Handig, want zo wordt boodschappen bestellen via het internet een makkie. Extra handig: Je treft hier ook een prima aanbod met vis. Daarnaast zien we ook vernieuwende viswinkel-concepten als Visgilde Kees Sloot en Visgilde François de Bie. En niet te vergeten: ook jouw lokale verse viswinkel biedt steeds vaak een webshop. Hier bestel jij traditionele Rogfilet tot Scholfiletrolletjes met zalm en groenten makkelijk en tegen een eerlijke prijs online. Haal jouw order af in de winkel, of kies voor bezorging, thuis of ergens anders. Zo gemakkelijk is vis bestellen bij de online visboer in Jelsum.


Online vis bestellen in Jelsum

Vis bestellen en laten bezorgen in Jelsum

Of bezoek eens de shop van versopjebord.nl of Visgilde de Zeeland. Ook prima online viswinkels. Vaak opereren zij nog vrij lokaal, en niet landelijk.

Biologisch vis online bestellen + laten bezorgen: in en rondom Friesland komen veel visboeren met een webwinkel. De (biologische) visboer is steeds vaker online actief. Diverse opties zijn er ook via lokale supermarkten als bijvoorbeeld Plus, Jumbo, Jan Linders, Odin en Albert Heijn, Hoogvliet, Coop, Aldi. Hier shop je meteen ook andere boodschappen als Pandan rijst en/of Zout harde drop, maar ook kan je hier vaak online terecht voor de beste vis. Op deze website vergelijk jij objectief alle bekende aanbieders van vis. Erkende landelijk actieve online viswinkels zijn onder andere:

 • Tonijnsteak, een baarsje of makreel? Je vindt het op AH.nl
 • Gebakken vis, haring of schol? Bestel op PLUS.nl
 • Vis online bestellen gaat snel en gemakkelijk op Jumbo.com
 • Viswinkel.nl is de online specialist op het gebied van vis
 • Check ook de week-aanbiedingen van Visgilde.nl.

Biologische vis bezorgen Jelsum?

Verse en biologische vis bezorgen in Jelsum? Duurzaam gevangen vis, voor een eerlijk tarief. Op viswinkelvergelijken.nl vind je de perfecte biologische visboer.

Tip: Enkele viswinkels faciliteren een verrassende maaltijd. Dit wordt zeker weten gewaardeerd. Van formidabele maaltijden als Gebakken meervalfilets in rode wijnsaus en bijvoorbeeld Vistajine met paprika gratis op elke gewenste locatie laten bezorgen. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij bijvoorbeeld Deen of Jan Linders bestel je beleg, vis en drinken voor een avond maaltijd en andere benodigdheden als Rucola en/of Broden van merken als onder andere Brouwers. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en voor zakelijke klanten zijn er vaak speciale acties. Open vandaag nog een zakelijk account. Op viswinkelvergelijken.nl vind je ook alles over Vis bezorgen Nijeberkoop.

Sushi bezorgen
Heerlijke sushi bestellen en thuis (gratis) laten bezorgen? Voor een gezellige avond is dat erg handig. In de regio van Jelsum zijn er tal van opties. Hier vind je meer specificaties. Laagdrempelig genieten van lekkere sushi? Mededeling: Complete sushi mix sets bestel je ook goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een supermarkt zoals Dekamarkt of Plus biedt (soms dagverse) sushi. Denk aan sushi als Maguro. Maar ook andere boodschappen zoals Badschuim. Je laat het bezorgen of haalt het zelf af. Bestel nu online bij jouw online supermarkt.

Van kaviaar tot vis voor in de oven

Kies zelf een bezorgmoment

Vis bestelling zelf afhalen in de winkel

Vis afkomstig van biologische vissers

Plaats een reactie