Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Kerkrade

Vis bestellen bij de online visboer in Kerkrade? Dat is vandaag de dag de realiteit. Vis kopen bij de online super kan al een tijdje. Nieuw: shop ook makkelijk en soepel vis als bijvoorbeeld Zalmkaviaar / Tonijntapenade in de webshop van de visboer. In onze vergelijker hieronder vind je de beste online visboeren. Extra info m.b.t. het drempelbedrag voor een online bestelling en uiteraard ook verzendkosten per aanbieder. Hieronder vind je daarnaast concrete informatie over alle te bestellen artikelen in de shop. Zo kom je erachter of schol, kabeljauw, gerookte vis, tonijn, forel, of biologische vis bestelbaar is in de webwinkel. Een passende online visboer gezien waar je wil bestellen? Selecteer de bestelknop en het bestellen kan beginnen.

Al het lekkers van Deepblue rode zalm tot malse Portugese tonijnsalade, en van Pulposalade tot Kreeftgarnalen middel: je vindt het tegenwoordig gemakkelijk op het internet. Bij de internet-visboer vind je een betaalbaar assortiment. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Mis je het sociale uitje? Dan haal je de bestelling toch af! 100% ambacht, voor een onvergetelijke maaltijd. Bij een deel van de visboeren vind je echt alleen vis (bijvoorbeeld Tonijnfilet (Yellowfin)). Maar sommige andere visboeren verkopen op grote schaal items als kruiden. Controleer in het overzicht een van de online viswinkels. Zo gemakkelijk gaat online vis kopen bij jouw visboer in Kerkrade!

* Tip: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Limburg. Nu ook online: alles wat je moet weten over Vis bestellen Born

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Kerkrade

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Kies uit o.a. Tongscharfilet gevuld met zalm en Scholfiletrolletjes met zalm en groenten
 • Ook heerlijke vissoepen en gerookte vis
 • Snel in huis
 • Afhalen vaak dezelfde dag nog mogelijk
 • Heerlijk, eerlijk en smaakvolle vis

bestellen bij online visboer Kerkrade

Online vis bestellen? Mogelijkheden om te bestellen zijn er genoeg. In toenemende mate bestellen Nederlanders bij Jumbo, Lidl, Odin, Ekoplaza en/of Deen, Aldi, Hoogvliet, Albert Heijn. Door de hulp van deze supers is boodschappen via internet doen kinderspel. Wat je mogelijk niet weet: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Bovendien zien we meer en meer visboeren die online georiënteerd zijn zoals Visgilde Schiedam en Visgilde Bieshof. En bedenk goed: ook de “ouderwetse” visboer op de hoek is steeds vaker actief op het internet. Bij deze bedrijven koop jij ambachtelijke Panga en ook Zalm in dillesaus vlot en niet te duur online. Je kunt het afhalen wanneer het uitkomt, maar jij kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Kerkrade.


Online vis bestellen in Kerkrade

Vis bestellen en laten bezorgen in Kerkrade

Kies ook eens voor Visgilde Lijffijt & De Jong of Visgilde Middelburg. Hier bestel je al jouw vis lekker makkelijk online. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Biologisch vis online bestellen + laten bezorgen: rondom Limburg komen veel visboeren met een webwinkel. De “ouderwetse” viswinkel heeft zijn zaakjes online ook voor elkaar. Als aanvulling hierop zijn er uiteraard plaatselijke supermarkten als Ekoplaza, Picnic, Odin, Jan Linders en Dirk, Dekamarkt, Coop, Albert Heijn. Hier kan je natuurlijk terecht voor Wereld diepvries maaltijden / Ontharingsproducten, maar ook steeds meer biologische vis. Via de website viswinkelvergelijken.nl vergelijkt men objectief alle erkende aanbieders. De meest favoriete online viswinkels die in Nederland opereren zijn op dit moment:

 • Albert Heijn biedt een enorm assortiment aan online vis
 • Zalm of garnalen met het ASC-keurmerk bestel je op PLUS.nl
 • Verse vis in alle soorten en maten vind je op Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Bij de welbekende Visgilde bestel je ook eenvoudig online.

Biologische vis bezorgen Kerkrade?

Verse en biologische vis bezorgen in Kerkrade? Vis met het MSC of ASC keurmerk, voor een eerlijk tarief. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Een trend: meer en meer viswinkels faciliteren een overheerlijke maaltijd. Je hoeft zelf niets meer te doen. Van aangename maaltijden als Zalm met olijven uit de oven tot en met Tartaartje van gerookte zalm met kappertjes, vaak helemaal gratis bezorgd. Zoek je ruime keuze tegen de scherpste prijs? Bij bijv. Albert Heijn of Jan Linders koop je gemakkelijk alles voor warme maaltijden en daarnaast overige boodschappen als Bloemen en/of Notenpasta van bijvoorbeeld merken als Lonka. Online inkopen doen is snel, indien gewenst op factuur. Open vandaag nog een zakelijk account. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Noordwolde.

Sushi bezorgen
Zalige sushi bestellen en thuis (gratis) laten bezorgen? Voor een gezellige avond met vrienden is dat ideaal. In en rondom Kerkrade vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. In de tabel hierboven kan je meteen een aanbieder kiezen. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Handig: De meest uiteenlopende sushi vind je nu ook goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een super als Jumbo of Deen is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Lekkere sushi zijn onder andere Unagi .Zij beperkten zich niet tot sushi en vis, je vindt hier ook Dipsaus. Gewoon bij jou thuis afgeleverd. Bestel nu eenvoudig bij de internet-supermarkt.

Ruim aanbod aan vis

Bezorging in speciale koelboxen

Of kies voor afhalen bij de visboer

Vis met ASC-keurmerk bestellen

Plaats een reactie