Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Krimpen aan de Lek

Vis bestellen bij de online visboer in Krimpen aan de Lek? Dit kan bij steeds meer aanbieders. Verse vis bestellen op ah.nl is niets nieuws. Echter, je koopt nu ook moeiteloos en goedkoop vis zoals Pulposalade of natuurlijk Tongscharfilet via de webwinkel van jouw eigen visboer. In onze vergelijker hieronder tref je de voornaamste online viswinkels. Extra info m.b.t. de minimum orderwaarde en de servicekosten per aanbieder. Ook vind jij info over alle te bestellen artikelen in de shop. Je ziet in een oogopslag of gerookte vis, schol, makreel, kabeljauw, forel, of biologische vis online te bestellen is. Een ambachtelijke internet viswinkel aangetroffen? Tik op de “online bestel” button , waarna je jouw eerste bestelling kan plaatsen

Alles wat je nodig hebt van Deepblue tonijn tot voedzame Portie kibbeling groot (250 gram), en van Kruidenboter tot voedzame Fish and Chips groot + saus: je vindt het hedendaags gemakkelijk online. Bij jouw online viswinkel kan je voldoende kiezen. Vaak binnen 24 uur bezorgd. Of haal het natuurlijk af wanneer je wil. Alle vis, waarmee je jouw gasten echt kan verrassen. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (te denken valt aan Surimi Sticks). Andere viswinkels verkopen op grote schaal items als kruiden. Bekijk hieronder de viswinkel die jou aanstaat. Zo eenvoudig is online vis kopen bij jouw visboer in Krimpen aan de Lek!

* Handig: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit regio Zuid-Holland. Check ook alles over Vis bezorgen Arnhem

Voordeel van de online visboer in Krimpen aan de Lek

 • Vis bestellen bij je vertrouwde visboer
 • Kies uit o.a. Gemengde vissalade krab/zalm en Broodje Makreelfilet
 • Inclusief ruim aanbod gerookte vis
 • Meestal de volgende dag in huis
 • Of kies voor dezelfde dag nog afhalen
 • Altijd verse vis in huis

bestellen bij online visboer Krimpen aan de Lek

Online vis bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. Denk aan supermarkten als Odin, Picnic, Ekoplaza, Jumbo en/of Hoogvliet, Aldi, Boni, Coop. Dankzij deze supers is het online boodschappen shoppen kinderspel. Wat niet iedereen weet: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Daarnaast zien we ook vernieuwende viswinkel-concepten als Visgilde Middelburg en Visgilde Jan Eskes. Last but not least: ook de authentieke viskraam van de markt is steeds vaker actief op het internet. Daar vind jij vers gebakken Gerookte paling tot Gemengde vissalade krab/garnalen makkelijk en betaalbaar online. Haal jouw order af in de winkel, of kies voor bezorging aan huis. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Krimpen aan de Lek.


Online vis bestellen in Krimpen aan de Lek

Vis bestellen en laten bezorgen in Krimpen aan de Lek

Of probeer het eens bij Visgilde Steehouwer of Visgilde Schot. Echte visspecialisten met passie voor het vak. Landelijke dekking wordt nog niet geboden

Vis online bestellen en laten bezorgen: in de buurt van Zuid-Holland zijn er steeds meer mogelijkheden. De lokaal opererende viswinkel biedt vaak al een webwinkel. En daarnaast zijn er natuurlijk regionale supermarkten als Ekoplaza, Plus, Lidl, Spar en Coop, Aldi, Hoogvliet, Dekamarkt. Daar vind je natuurlijk boodschappen als Muesli / Toiletpapier, maar je bestelt hier gemakkelijk een lekker stukje vis online. Met behulp van onze vergelijker vergelijk je onbelemmerd alle viswinkels. Populaire internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn op dit moment:

 • Vis met het MSC-keurkmerk koop je op AH.nl
 • PLUS.nl bezorgt jouw vis-bestelling al vanaf een bestelling van €25
 • Vis online bestellen gaat snel en gemakkelijk op Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Bij de erkende vis winkelketen “Visgilde” kan je online bestellen.

Biologische vis bezorgen Krimpen aan de Lek?

Verse en biologische vis bezorgen in Krimpen aan de Lek? Vis met het EKO-keurmerk, voor een normale prijs. Op viswinkelvergelijken.nl vind je de perfecte biologische visboer.

Een trend: meer en meer viswinkels bieden een maaltijd op elke gewenste locatie. Alles wordt uit handen genomen. Van fantastische maaltijden als Lasagne met tomaat-tonijnsaus en/of Tagliatelle met tonijn en mosselen, bezorgd waar en wanneer je wil. De websupermarkt heeft nog meer te kiezen. Bij websupers als bijvoorbeeld Hoogvliet of Albert Heijn shop je alle benodigdheden voor een maaltijd en daarnaast overige boodschappen als Slagroom of Lucifers van merken als onder andere Guigal. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en nooit vooraf betalen. Check hierboven de supermarkten uit de regio. Je vindt hier nu ook meer info over Vis bezorgen Oost-Souburg.

Sushi bezorgen
De beste kwaliteit sushi online bestellen en thuisbezorgd krijgen? Voor een luxe maaltijd aan huis is dit super handig. In de regio van Krimpen aan de Lek vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Bovenaan de pagina vind je de viswinkel die bij jou past. De visboer levert topkwaliteit, maar is niet altijd het goedkoopst. Let op: Sushi van prima kwaliteit vind je nu ook bij de websuper. Een internet-super als Albert Heijn of Spar leggen zich steeds meer toe op online sushi. Daarbij kan je denken aan sushi zoals Futomaki .Zij beperkten zich niet tot sushi en vis, je vindt hier ook Calvados en grappa. Aan huis laten bezorgen en achteraf betalen. Dat is dan weer een pluspunt van de supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Vis gekoeld bezorgd

Of kies voor afhalen bij de visboer

Vis met ASC-keurmerk bestellen

Plaats een reactie