Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Lemiers

Vis bestellen bij de online visboer in Lemiers? Dat is vandaag de dag de realiteit. Vis kopen bij de online super kan al een tijdje. Maar je vindt nu ook eenvoudig en betaalbaar lekkere vis als Lamellen van tongschar en gravad lachs (Ovengerecht) of Polaris ansjovis in de webshop van de viswinkel. In onze vergelijker hieronder vergelijk je de voornaamste online visboeren. Extra info m.b.t. de minimale orderwaarde en natuurlijk de servicekosten van de visboeren. Daarnaast tref je hier handige details over het soort vis dat wordt worden aangeboden. Je ziet direct of gerookte vis, schol, tonijn, kabeljauw, makreel, of biologische vis bestelbaar is in de webwinkel. Een bekwame internet visboer kunnen vinden? Selecteer de bestelknop om jouw vis en andere producten te bestellen.

Alles van Europese tot voedzame Vissoep, en van Zalm op Italiaanse wijze tot voedzame Dorade: je treft het nu allemaal super simpel via internet. Bij jouw online viswinkel heb je ruime keuze. Vaak binnen 24 uur bezorgd. Afhalen in de viswinkel kan ook. Eerlijk vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Een aantal zaken richt zich specifiek op vis (denk hierbij aan Zalmfilet (Schots)). Maar sommige visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook ambachtelijke lekkernijen als hapjes. Zoek hieronder een van de online viswinkels. Probeer het zelf uit, online vis kopen bij de viswinkel in Lemiers!

* Nieuw: → Visboeren online vergelijken uit de regio Limburg. Lees ook het laatste nieuws over Online viswinkel in Maarssen

Waarom kiezen voor online viswinkel in Lemiers

 • Vis bestellen bij je vertrouwde visboer
 • Kies uit o.a. Zalm French garden en Supertrio
 • Inclusief ruim aanbod gerookte vis
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Of kies voor dezelfde dag nog afhalen
 • Bestel nu ook vis met EKO-keurmerk

bestellen bij online visboer Lemiers

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Dit doe je gemakkelijk bij onder andere supers als Lidl, Picnic, Plus, Ekoplaza of Dirk, Hoogvliet, Coop, Albert Heijn. Via de supermarkt webwinkels wordt boodschappen bestellen via het internet kinderspel. Vergeet niet: De online supermarkt verkoopt tegenwoordig ook biologische vis. Ook is het interessant om te kijken naar winkels die een webshop openen als Visgilde Middelburg en Visgilde Leen de Jong. En bedenk goed: de verse visboer van de lokale markt biedt steeds vaak een webshop. Dikwijls vind je artikelen zoals Rivierkreeftjes of bijvoorbeeld Tijgergarnalen comfortabel en niet te duur online. Haal jouw order af in de winkel, of maak gebruik van de (gratis) bezorgservice. Zo gemakkelijk is vis bestellen bij de online visboer in Lemiers.


Online vis bestellen in Lemiers

Vis bestellen en laten bezorgen in Lemiers

Kies ook eens voor Visgilde Jan Eskes of Visgilde Kötter Hengelo. Ook prima online viswinkels. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: rondom Limburg zijn er steeds meer mogelijkheden. De “traditionele” visboer biedt vaak al een webwinkel. Als aanvulling hierop zijn er uiteraard regionale supermarkten zoals o.a. Lidl, Picnic, Odin, Ekoplaza en Boni, Coop, Albert Heijn, Aldi. Vanzelfsprekend koop je daar producten als Varkensfilet / Diepvriesgroente, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Met deze website vergelijk jij eenvoudig de meest gekozen internet-visboeren. De meest favoriete landelijk opererende viswinkels zijn onder andere:

 • Tonijnsteak, een baarsje of makreel? Je vindt het op AH.nl
 • Zalm of garnalen met het ASC-keurmerk bestel je op PLUS.nl
 • Zoek je betaalbare en eerlijk gevangen vis? Check Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Check ook de week-aanbiedingen van Visgilde.nl.

Biologische vis bezorgen Lemiers?

Betaalbare en biologische vis bezorgen in Lemiers? De beste vis van de echte specialisten, altijd met scherpe aanbiedingen. Bovenstaand tref je de beste biologische visboer.

Een deel van deze viswinkels bieden een maaltijd op elke gewenste locatie. Dit wordt zeker weten gewaardeerd. Van geweldige maaltijden als Palingsalade met citroendressing tot en met Ravioli gevuld met asperges, garnalen en manchegokaas, bezorgd waar en wanneer je wil. Een betaalbare oplossing? Bij websupers als bijvoorbeeld Deen of Jumbo kom je niets tekort voor een kant-en-klaar maaltijd en andere boodschappen zoals Quinoa en/of Biefstuk van welbekende merken zoals Pall Mall. Eenvoudig bestellen, en cash heb je niet meer nodig. Open vandaag nog een zakelijk account. Lees nu ook meer over Vis bezorgen Oude Pekela.

Sushi bezorgen
Echte Japanse sushi online bestellen en thuisbezorgd krijgen? Voor een echt luxe maaltijd aan huis heeft dit erg veel voordeel (tijd). In de regio Lemiers vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Bovenstaand zoek je meteen de perfecte aanbieder. Wil je sushi eten, maar daar niet direct de hoofdprijs voor betalen? Mededeling: Complete sushi mix sets bestel je ook bij de internet-supermarkt. Een websupermarkt zoals Plus of Hoogvliet verkopen steeds vaker ook gewoon sushi. Denk aan sushi als Inari. Handig, je shopt meteen andere belangrijke boodschappen zoals Bananen. Kies voor zelf afhalen of laat het gewoon bezorgen. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Aan huis bezorgd zonder kosten

Vis bestelling zelf afhalen in de winkel

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie