Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Lemmer

Vis bestellen bij de online visboer in Lemmer? Dat is vandaag de dag de realiteit. Verse vis bestellen op ah.nl is niets nieuws. Nieuw: shop ook moeiteloos en betaalbaar top-vis als Knoflooksaus maar ook Gamba knoflooksalade via de webwinkel van jouw eigen visboer. Hier vergelijk je de belangrijkste online visboeren. Extra info m.b.t. het drempelbedrag voor een online bestelling en details als bezorgvergoedingen van de webshops. In deze tabel zie je ook meer over het beschikbare ambachtelijke assortiment. Let erop of schol, zalm, kabeljauw, forel, gerookte vis, of biologische vis bestelbaar is in de webwinkel. Een passende online visboer achterhaald? Klik op de koop-knop , en je kan meteen beginnen met bestellen

Alle ambachtelijke producten van Imperial sardines tot Stoofpaling, en van Botervis steak tot en met Palingfilet gerookt: je vindt het hedendaags soepel online. Bij jouw online viswinkel kun je vrijwel alles verkrijgen. Niet zelden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Maar je kan het ook afhalen. 100% verse producten zoiets vind je niet bij de supermarkt. Ongeveer de helft van de viszaken focust uitsluitend op vis (zoals King Oscar gaffelbitter). Maar sommige andere visboeren bieden een breed assortiment inclusief producten zoals hapjes. Zoek direct de online viswinkel die aan je wensen voldoet. Zo gemakkelijk gaat online vis kopen bij jouw viswinkel in Lemmer!

* Hint: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit de provincie Friesland. Lees nu ook meer informatie over Online viswinkel in Schiedam

Pluspunten van online viswinkel in Lemmer

 • Online bestellen bij de erkende viswinkel
 • Ruime keuze uit onder andere Zalm gerookt (wild) en Ravigottesaus
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Snel in huis
 • Of kies voor dezelfde dag nog afhalen
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Lemmer

Online vis bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. Kies bijvoorbeeld voor een supermarkt als Odin, Ekoplaza, Spar, Picnic of Hoogvliet, Dekamarkt, Aldi, Albert Heijn. Via deze online supers is boodschappen via internet doen een fluitje van een cent. Onthoud goed: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Tevens komen er ook steeds meer visboeren die internetbestellingen accepteren als Schmidtzeevis.nl en Visgilde Kötter Hengelo. Last but not least: ook de authentieke viskraam van de markt verkoopt het vis meer en meer online. Bij deze shops vind jij traditionele Dillesaus tot Cocktailsaus gemakkelijk en voordelig online. Haal jouw order af in de winkel, of laat het bij je thuisbezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Lemmer.


Online vis bestellen in Lemmer

Vis bestellen en laten bezorgen in Lemmer

Of bezoek de winkel van veltmanvis.nl of Visgilde Leo de Jong. Visboeren die ook online vis verkopen. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: rondom Friesland zien we meer en meer aanbieders. De “ouderwetse” viswinkel heeft zijn zaakjes online ook voor elkaar. Ook zien we positieve ontwikkelingen bij lokale supermarkten als Picnic, Odin, Plus, Jumbo en Coop, Boni, Deen, Dirk. Daar vind je tegenwoordig niet alleen Stroop of Pasta en rijst en internationale keuken, maar vaak ook (biologische) vis. Met behulp van onze vergelijker vergelijkt men onbelemmerd de absolute top-visboeren met een webshop. Graag geziene online viszaken in NL zijn de volgende:

 • AH biedt een breed aanbod met (eerlijk gevangen) vis
 • Duurzame vis staat hoog in het vaandel bij PLUS
 • Ontdek heerlijke vis inclusief recepten op Jumbo.com
 • Shop nu bij Viswinkel.nl voor gekoelde bezorging + 24 uurs bezorging
 • Ook de visgilde-filialen (visgilde.nl) zijn online te actief

Biologische vis bezorgen Lemmer?

Verse en biologische vis bezorgen in Lemmer? Eerlijk gevangen vis, voor een eerlijk tarief. Hierboven vind je de beste online bio-visboeren.

Tip: Enkele viswinkels bereiden een maaltijd op elke gewenste locatie. Dit valt altijd in de smaak. Van fantastische maaltijden als Gevulde mul in wijnbladeren tot aan Gepofte aardappel met Hollandse garnalen, bezorgd waar en wanneer je wil. De websupermarkt heeft nog meer te kiezen. Bij online supers als Jan Linders of Hoogvliet kom je niets tekort voor een kant-en-klaar maaltijd plus overige benodigdheden zoals Seroendeng of Diepvriesfruit van welbekende merken zoals The Frozen Butcher. Het bestellen gaat snel en eenvoudig, en cash heb je niet meer nodig. Hierboven vind je online supers uit de buurt. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Oude Wetering.

Sushi bezorgen
Online sushi bestellen en thuis laten bezorgen? Voor een gezellige avond met vrienden is dat ideaal. In en rondom Lemmer zijn er een aantal top-visboeren. In de tabel hierboven vind je meer specificaties. Laagdrempelig genieten van lekkere sushi? Handig: De meest uiteenlopende sushi vind je nu ook gewoon online, bij de supermarkt. Een super als Spar of Coop biedt (soms dagverse) sushi. Lekkere sushi zijn onder andere Oshi. Je doet hier meteen ook je andere boodschappen als Bananen. Gewoon bij jou thuis afgeleverd. Ontdek het gemak en bestel online.

Ruim aanbod aan vis

Aan huis bezorgd zonder kosten

Of kies voor afhalen bij de visboer

Vis afkomstig van biologische vissers

Plaats een reactie