Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Lichtaard

Vis bestellen bij de online visboer in Lichtaard? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. De online supermarkt is natuurlijk voor de hand liggend. Nieuw: shop ook eenvoudig en voordelig heerlijk vis als Imperial sardines als ook Rivierkreeftjes online bij jouw internet-viswinkel. Via het onderstaande overzicht speur je naar de voornaamste online viswinkels. Extra info m.b.t. het drempelbedrag voor een online bestelling en handige gegevens als verzendkosten van de webshops. Je vind in de tabel ook info over het verse assortiment. Let erop of gerookte vis, forel, kabeljauw, tonijn, schol, of biologische vis online voorradig is. Een bekwame online visboer kunnen vinden? Klik op “bestellen” om meteen online te bestellen.

Van heerlijke Pangarol ham/kaas in Bretangemarinade tot en met Inktvisringen, en van Schar tot verse Gamba: je treft het hedendaags gemakkelijk via internet. Bij de digitale visboer is er een ruim aanbod aan vis. Niet zelden binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Of haal het natuurlijk af wanneer je wil. Heerlijk mals vis, voor een onvergetelijke maaltijd. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (te denken valt aan Koolvis). Steeds meer visboeren specialiseren zich online ook op bijvoorbeeld maaltijden. Bekijk in de vergelijker-tool jouw favoriete aanbieder. Zo gemakkelijk gaat online vis kopen bij de visboer in Lichtaard!

* Let op: → Online visboeren vergelijken uit de regio Friesland. Of bezoek de pagina over Vis bestellen Maarssen

Pluspunten van online viswinkel in Lichtaard

 • Vis bestellen bij je vertrouwde visboer
 • Dagelijks verse vis als Garnalen en Krab
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Supersnelle bezorgdienst
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Eerlijk gevangen vis

bestellen bij online visboer Lichtaard

Online vis bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. In toenemende mate bestellen Nederlanders bij Spar, Odin, Plus, Picnic en/of Deen, Hoogvliet, Albert Heijn, Coop. Via deze online supers kan iedereen online boodschappen bestellen. Echt zeer gemakkelijk. Goed om te weten: De online supermarkt verkoopt tegenwoordig ook biologische vis. Aan de andere kant ontstaan er ook winkels die een webshop openen als Visgilde Foppen en Visgilde Vermaas. En niet te vergeten: de verse visboer van de lokale markt heeft tegenwoordig een online webshop. Dikwijls shop jij producten als Tonijncarpaccio tot en met Kikkoman Sojasaus comfortabel en voordelig online. In de winkel haal je de bestellingen af, maar jij kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Lichtaard.


Online vis bestellen in Lichtaard

Vis bestellen en laten bezorgen in Lichtaard

Probeer daarnaast eens Visgilde Hugo v/d Meij of Visgilde Leo de Jong. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: in de buurt van Friesland groeit het aanbod snel. De echte visboer is steeds vaker online actief. En in aanvulling daarop heb je supermarkten als Odin, Jan Linders, Plus, Jumbo en Albert Heijn, Hoogvliet, Boni, Deen. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen als Varkensfilet en/of Sambal, maar dankzij de eigen viswinkel bezorgen ze ook vis. Door middel van onze zoekmachine vergelijk jij gemakkelijk de absolute top-online viswinkels. De meest favoriete landelijk actieve visboeren zijn:

 • Ontdek het enorme assortiment vis op AH.nl
 • Gebruik de PLUS viswijzer en ontdek of de vis duurzaam is
 • Ontdek heerlijke vis inclusief recepten op Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • De Visgilde kent iedereen: je bestel hier nu ook online

Biologische vis bezorgen Lichtaard?

100% biologische vis bezorgen in Lichtaard? Eerlijk gevangen vis, tegen een nette prijs. Selecteer hier de gewenste biologische viswinkel.

Een trend: meer en meer viswinkels bereiden een verrassende maaltijd. Nergens meer omkijken naar. Van smaakvolle maaltijden als Salade Niçoise tot en met Hele mul uit de oven laten bezorgen waar jij wil. Of bestel natuurlijk bij de supermarkt. Bij bijv. Boni of Plus kom je niets tekort voor een kant-en-klaar maaltijd en daarnaast overige boodschappen als Basmati rijst en Tandenborstel van merken als bijv. Jacqmotte. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en voor zakelijke klanten zijn er vaak speciale acties. Geen losse bonnetjes meer. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Oudeschild.

Sushi bezorgen
Echte Japanse sushi online bestellen en laten bezorgen bij je thuis? Voor eens lekker luxe thuis eten is dit een uitkomst. In de regio Lichtaard kan je terecht bij meerdere internetvisboeren. In het bovenstaande overzicht vind je meer specificaties. Op zoek naar betaalbare sushi? Goed om te weten: Sushi in heel veel soorten en maten bestel je nu ook voordelig bij de super. Een internet-super als Boni of Spar bezorgen complete sushischotels bij jou aan huis. Je shopt online eenvoudig zalige Narezushi. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als Aspergesoep. Je betaalt het doorgaans achteraf. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Forel, garnalen en schol: shop alles online

Jouw vis binnen 24 uur bezorgd

Afhalen bij viswinkel

Online ook ruim aanbod met biologische vis

Plaats een reactie