Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Marrum

Vis bestellen bij de online visboer in Marrum? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Hiervoor kan je uiteraard naar de online super. Nog wat minder gangbaar: koop gemakkelijk en voordelig vis als bijvoorbeeld Tonijnsalade maar ook Rode Poon bij de online viswinkel. In de tabel hieronder vind je de voornaamste online viswinkels. Details over bijv. het bedrag wat minimaal moet worden besteed en bijvoorbeeld verzendkosten van de webshops. Je vind in de tabel ook inhoudelijke info over het verse assortiment. Let erop of forel, kabeljauw, gerookte vis, zalm, makreel, of biologische vis verkrijgbaar is. Een betrouwbare online viswinkel gevonden? Tik op de “online bestel” button om jouw vis en andere producten te bestellen.

Vers gesneden Zalm gerookt (wild) tot aan Palingsalade, en van Roodbaarsfilet tot voedzame Surimi flakes: je bestelt het momenteel probleemloos online. Bij de online viswinkel kun je vrijwel alles verkrijgen. Vandaag besteld = morgen in huis. Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Heerlijk mals vis, perfect voor een lekkere maaltijd. Bij enkele visboeren kun je alleen terecht voor vis (bijv. Ansjovis). Goed nieuws: meer en meer visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook producten als kaviaar. Selecteer in de onderstaande tabel de online viswinkel die aan je wensen voldoet. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij jouw viswinkel in Marrum!

* Nieuw: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Friesland. Lees ook het laatste nieuws over Vis bestellen Hilversum

Zes argumenten waarom je moet bestellen bij de online visboer in Marrum

 • Online bestellen bij de visboer die je kent
 • Altijd het lekkerste vis, zoals Hollandse garnalen gepeld en Zalmrolletjes met kruidenkaas
 • Online ook ruime keuze uit vissoepen en wijnen
 • Meestal de volgende dag in huis
 • Of haal je bestelling zelf af wanneer het uitkomt
 • Altijd verse vis in huis

bestellen bij online visboer Marrum

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Bijvoorbeeld bij een super als Picnic, Odin, Jan Linders, Lidl en/of Albert Heijn, Aldi, Dirk, Hoogvliet. Door de hulp van deze supers is boodschappen via internet doen gemakkelijker dan ooit. Vergeet niet: De viswinkel-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Een andere ontwikkeling is de opkomst van viswinkels die online verkopen als Visgilde Dieren en Visgilde Vermaas. En bedenk goed: zelfs de traditionele viskraam is vaak al online te vinden. Dikwijls shop je artikelen zoals Sardine en Meerval makkelijk en tegen een eerlijke prijs online. Kies voor de pick-up optie, of kies eens voor de bezorgdienst (soms gratis). Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Marrum.


Online vis bestellen in Marrum

Vis bestellen en laten bezorgen in Marrum

Ga ook eens naar Visgilde de Visscher of Visgilde Gouda. Stuk voor stuk prettige online viswinkels. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Jouw vis online bestellen en laten bezorgen: rondom Friesland is er veel keuze. De (biologische) visboer heeft ook steeds vaker een webshop. Daarnaast zien we in toenemende mate lokale supermarkten zoals o.a. Spar, Plus, Ekoplaza, Jumbo en Coop, Deen, Boni, Albert Heijn. Hier shop je meteen ook andere boodschappen als Luxe chips en Taartversiering, maar dus ook gewoon voor hoge kwaliteit vis. Via onze tool vergelijkt men helder alle aanbieders van vis. Populaire online visboeren die landelijk actief zijn, zijn op dit moment:

 • Op AH.nl kan je ook terecht voor visconserven
 • De garnalen en zalm van PLUS zijn voorzien van het ASC-keurmerk
 • Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.com
 • Jouw vis vers & gekoeld binnen 2 dagen in huis via Fieretvis.nl
 • De Visgilde kent iedereen: je bestel hier nu ook online

Biologische vis bezorgen Marrum?

Heerlijk biologische vis bezorgen in Marrum? Eerlijk gevangen vis, tegen een eerlijke prijs. Bekijk het aanbod met online bio-visboeren.

Een deel van deze viswinkels verzorgen een verrassende maaltijd. Deze kunnen zo de magnetron in. Van formidabele maaltijden als Empanada met zalm en o.a. Oesters met hoisindressing, thuis, op je werk of elders bezorgd. Of ga naar de online super. In de shop van supers als Jumbo of Boni koop je gemakkelijk alles voor warme maaltijden en daarnaast overige boodschappen als Scheren en/of Japans van merken als onder andere Le Nostrane. Het bestellen gaat snel en eenvoudig, indien gewenst op factuur. Geen losse bonnetjes meer. Bekijk nu ook het laatste over Vis bezorgen Rhee.

Sushi bezorgen
Heerlijke sushi bestellen en gratis bij je thuis laten bezorgen? Voor een echt luxe maaltijd aan huis is online bestellen ronduit ideaal. In de regio Marrum vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Bovenstaand zet je ze op een rijtje. Op zoek naar betaalbare sushi? Interessant: De meest uiteenlopende sushi vind je nu ook bij de online supermarkt. Een super als Spar of Dirk bezorgen uiteenlopende sushi bij jou thuis. Daarbij kan je denken aan sushi zoals Sake. Handig, je shopt meteen andere belangrijke boodschappen zoals Asperge en artisjok en selderij. Je laat het bezorgen of haalt het zelf af. Kijk snel of het iets voor jou is.

Van visschotels tot gerookte vis

Jouw vis binnen 24 uur bezorgd

Afhalen bij viswinkel

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie