Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Moddergat

Vis bestellen bij de online visboer in Moddergat? Dit is mogelijk bij meer en meer online shops. De online supermarkt is een optie. Wat velen niet weten, je koopt ook moeiteloos en goedkoop top-vis als Patagonische Tandbaars als ook Fish and Chips groot + saus in de webshop van de visboer. In de tabel hieronder tref je de best gewaardeerde online viswinkels. Vind onder andere de minimale orderwaarde en relevante details over verzendkosten van de webwinkels. Daarnaast tref je hier handige details over het beschikbare ambachtelijke assortiment. Vind direct uit of makreel, gerookte vis, kabeljauw, zalm, tonijn, of biologische vis te bestellen is. Een bekwame internet viswinkel gezien waar je wil bestellen? Tik op de “online bestel” button om te bestellen bij de viswinkel.

Ambachtelijk bereidde Ovenschaal: panga / zalmrolletjes in piri piri saus tot vers gevangen Red Snapper, en van Kreeft levend Canada tot vers bereide Harder: je bestelt het vandaag de dag eenvoudig online. Bij de digitale visboer vind je het echte vis zoals het bedoeld is. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Je kunt er ook voor kiezen om het op te halen. Het meest verse vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (o.a. Deepblue tonijn). Steeds meer visboeren verkopen op grote schaal producten als salades. Kies direct de viswinkel of aanbieder waar je wil bestellen. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij de viswinkel in Moddergat!

* Hint: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Friesland. Zie ook de nieuwe post over Vis bestellen Haarlem

Wat is het gemak van de online viswinkel in Moddergat

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Altijd het lekkerste vis, zoals Surimi flakes en Schotel de luxe
 • Online ook ruime keuze uit vissoepen en wijnen
 • Supersnelle bezorgdienst
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Moddergat

Online vis bestellen? De foodwinkels staan niet stil. Er zijn steeds meer consumenten die kopen bij supers als Picnic, Odin, Plus, Jumbo en Dekamarkt, Dirk, Aldi, Coop. Dankzij deze supers is het doen van de wekelijkse boodschappen gemakkelijker dan ooit. Wist jij dat? Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Ook is het interessant om te kijken naar viswinkels die deels via internet verkopen: bijvoorbeeld middelkamp-vis.nl en Visgilde Rijsemus. En niet te vergeten: de verse visboer van de lokale markt verkoopt het vis meer en meer online. Via deze zaken shop je verse Tarbot tot aan Zalm French garden gemakkelijk en voordelig online. In de winkel haal je de bestellingen af, of laat het bezorgen, waar en wanneer jij wil. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Moddergat.


Online vis bestellen in Moddergat

Vis bestellen en laten bezorgen in Moddergat

Of navigeer eens naar driesvandenberg.nl of fieretvis.nl. Ook prima online viswinkels. Vaak nog niet in heel NL beschikbaar.

Vis online bestellen en laten bezorgen: in en rondom Friesland beschikken een aantal visboeren over een webwinkel. De ambachtelijke viswinkel gebruikt internet voor het bereiken van hun klanten. En in aanvulling daarop heb je supermarkt winkels als bijv. Jan Linders, Spar, Picnic, Odin en Dirk, Aldi, Albert Heijn, Dekamarkt. Hier shop je meteen ook andere boodschappen als Geurkaarsen / Buitenlands, maar ook kan je hier vaak online terecht voor de beste vis. Via onze tool vergelijk je snel de absolute top-aanbieders van vis. Begeerde landelijk actieve visboeren zijn onder andere:

 • Op AH.nl kan je ook terecht voor visconserven
 • Vis geschikt voor elk moment vind je online op PLUS.nl
 • Jumbo.com inspireert met heerlijke recepten voor elke soort vis
 • Viswinkel.nl is de online specialist op het gebied van vis
 • Vis van de echte specialist bestel je op Visgilde.nl

Biologische vis bezorgen Moddergat?

Biologisch vis bezorgen in Moddergat? Verantwoorde vis, altijd met scherpe aanbiedingen. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Tip: Enkele viswinkels verkopen een maaltijd op elke gewenste locatie. Je hoeft zelf niets meer te doen. Van smaakvolle maaltijden als Mossel-plaatpizza en Penne met Hollandse garnalen in kerriesaus, thuis, op je werk of elders bezorgd. Een betaalbare oplossing? In de shop van supers als Spar of Coop bestel je beleg, vis en drinken voor een avond maaltijd en boodschappen die je niet direct nodig hebt als Nasi en Koekjes met chocolade van bijvoorbeeld merken als Cafe Royal. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en zakelijke klanten betalen achteraf. Ontdek nu zelf het gemak. Handig: de laatste informatie over Vis bezorgen Ryptsjerk.

Sushi bezorgen
Zalige sushi bestellen en thuis laten bezorgen? Voor een gezellige avond met vrienden wordt dit veel gebruikt. In en rondom Moddergat vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Bovenstaand tref je het actuele aanbod. Wil je niet al te veel uitgeven aan de sushi? Mededeling: Bestel je sushi nu ook voordelig bij de super. Een internet-super als Dekamarkt of Hoogvliet is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Bijvoorbeeld sushi als Hokkigai. Plus andere benodigdheden van de supermarkt als Containerzakken. Je betaalt het doorgaans achteraf. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Ruim aanbod aan vis

Bezorging in speciale koelboxen

Zelf afhalen ook mogelijk

Bestel duurzame vis online

Plaats een reactie