Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Molkwerum

Vis bestellen bij de online visboer in Molkwerum? Wist je dat dit gewoon mogelijk is? Dit is natuurlijk mogelijk bij de online super. Wat minder bekend: je shopt tegenwoordig ook probleemloos en snel vis als bijvoorbeeld Zalm/aardappelschotel met div. soorten vis of Gamba mosterdsalade bij de viswinkel, 100% online. Op deze pagina tref je de best gewaardeerde online viswinkels. Zo check je o.a. de minimale orderwaarde en handige gegevens als servicekosten per online viswinkel. Hieronder vind je daarnaast verdere informatie m.b.t. het aantal producten dat je kan bestellen.Zie snel of makreel, gerookte vis, tonijn, schol, zalm, of bijv. biologische vis wordt verkocht. Een ambachtelijke online visboer gezien? Tik snel op de online koopknop , en je wordt doorgestuurd naar de shop.

Van heerlijke Visquiche (Tonijn, Zalm, Krab) tot verse Coquilleschelpen gevuld/klein, en van Paling tot ook Portugese tonijnsalade: je vindt het vandaag de dag voordelig op het internet. Bij de digitale visboer kun je vrijwel alles verkrijgen. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. 100% verse producten perfect voor een lekkere maaltijd. Een deel van de viswinkels verkoopt alleen vis (zoals Zalmrolletjes met kruidenkaas). Een groeiend aantal online viswinkels bieden ook online producten als bijvoorbeeld visschotels. Spot in het overzicht de online visboer die je aanspreekt. Zo simpel is online vis kopen bij jouw visboer in Molkwerum!

* Handig: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit de provincie Friesland. Bekijk ook meer informatie over Online viswinkel in Zutphen

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Molkwerum

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Ruime keuze uit onder andere Hollandse visschotel en Gerookte forel
 • Ook keuze uit broodjes en vissalades
 • Snel in huis
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Molkwerum

Online vis bestellen? Er zijn volop ontwikkelingen gaande. Een goed voorbeeld is een online super als Picnic, Spar, Ekoplaza, Jumbo en Dekamarkt, Hoogvliet, Coop, Dirk. Door middel van de online supermarkt is het bestellen van boodschappen op internet kinderspel. Wat je mogelijk niet weet: Meer en meer online supers verkopen online ook vis. Ook is het interessant om te kijken naar visboeren die internetbestellingen accepteren als Visgilde Oosterschelde en Visgilde Teun v/d Toorn. En niet te vergeten: de verse visboer van de lokale markt heeft vaak ook al een eigen webwinkel. Doorgaans scoor je vers gebakken Gemengde vissalade krab/zalm of bijv. Gerookte paling plezier en tegen prima prijzen online. In de winkel haal je de bestellingen af, maar je kan het steeds vaker ook laten bezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Molkwerum.


Online vis bestellen in Molkwerum

Vis bestellen en laten bezorgen in Molkwerum

Of probeer het eens bij Visgilde Dieren of Visgilde Schiedam. Ook prima online viswinkels. Landelijke dekking wordt nog niet geboden

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: rondom Friesland groeit het aanbod snel. De authentieke buurt-visboer Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.comAls aanvulling hierop zijn er uiteraard supermarkt zaken zoals o.a. Ekoplaza, Spar, Odin, Jumbo en Dirk, Albert Heijn, Aldi, Boni. Hier shop je meteen ook andere boodschappen als Elektrisch / Afwasmiddel, maar ook steeds meer biologische vis. Op deze website vergelijkt men onpartijdig alle erkende online viswinkels. De meest favoriete online visboeren die landelijk actief zijn, vind je hieronder:

 • Tonijnsteak, een baarsje of makreel? Je vindt het op AH.nl
 • PLUS.nl bezorgt jouw vis-bestelling al vanaf een bestelling van €25
 • De vis van Jumbo is veelal biologisch en duurzaam
 • Ook Fieretvis.nl bezorgt alles 100% koel en vers bij jou thuis
 • Nieuw: online bestellen bij de Visgilde.

Biologische vis bezorgen Molkwerum?

Duurzame + biologische vis bezorgen in Molkwerum? Duurzaam gevangen vis, altijd met scherpe aanbiedingen. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Sommige van de genoemde viswinkels bereiden een grote of kleine maaltijd. Deze kunnen zo de magnetron in. Van goede maaltijden als Pasta met mosselen of bijv. Teriyaki zalm met peultjes en radijs, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. Voor het complete assortiment kan je naar de supermarkt gaan. Bij websupers als bijvoorbeeld Albert Heijn of Spar kan je ook terecht voor een goede maaltijd en daarnaast overige boodschappen als Ontbijtkoek of Sate van merken als bijvoorbeeld Seamore. Bestellen gaat hier gemakkelijk, en je kan het vaak op rekening laten zetten. Geen losse bonnetjes meer. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Sappemeer.

Sushi bezorgen
Echte Japanse sushi online bestellen en thuisbezorgd krijgen? Voor een gezellige avond met vrienden is dat erg handig. In de regio van Molkwerum zijn er een aantal top-visboeren. Bovenaan de pagina vergelijk je ze allemaal. Laagdrempelig genieten van lekkere sushi? Let op: Sushi in heel veel soorten en maten bestel je nu ook makkelijk en voordelig bij de supermarkt. Een super als Albert Heijn of Dekamarkt is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Je shopt online eenvoudig zalige Sake. Je shopt hier ook andere boodschappen als Cornflakes. Gemakkelijk achteraf betalen. Ontdek het gemak en bestel online.

Ruim aanbod aan vis

Vis gekoeld bezorgd

Of kies voor afhalen bij de visboer

Vis met ASC-keurmerk bestellen

Plaats een reactie