Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Schiphol-Rijk

Vis bestellen bij de online visboer in Schiphol-Rijk? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Verse vis bestellen op ah.nl is niets nieuws. Wat velen niet weten, je koopt ook eenvoudig en betrouwbaar vis als bijvoorbeeld Portie kibbeling (180 gram) maar ook Zalm/aardappelgratin bij de online viswinkel. In de tabel hieronder bekijk jij de voornaamste online visboeren. Bekijk de minimale orderwaarde en handige gegevens als servicekosten van de webwinkels. Los van deze stats bekijk je ook verdere informatie m.b.t. het beschikbare ambachtelijke assortiment. Je ziet direct of makreel, kabeljauw, forel, gerookte vis, tonijn, of biologische vis wordt aangeboden. Een betrouwbare online visboer gekozen? Klik op de button om te bestellen bij de viswinkel.

Alle ambachtelijke producten van Opgemaakte visschotel de luxe* tot aan Plate Kibbeling, en van Gekookte mosselen tot ook Krabsalade: je treft het op dit moment soepel op het internet. Bij de internet-visboer bestel je het echte vis. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Even kletsen? Pik je bestelling op in de winkel. Het meest verse vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Sommige visboeren richten zich alleen op vis (bijvoorbeeld Palingfilet gerookt). Echter, een deel van de visboeren zijn ook gespecialiseerd in producten als marinades. Observeer in de vergelijker de viswinkel of aanbieder waar je wil bestellen. Zo simpel is online vis kopen bij de viswinkel in Schiphol-Rijk!

* Hint: → Visboeren online vergelijken uit de regio Noord-Holland. Je vindt op deze website ook meer over Vis bezorgen Zaandam

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Schiphol-Rijk

 • Je bestelt bij de visboer om de hoek
 • Ruime keuze: denk aan Heilbotfilet en Zalmfilet gerookt super (Schots)
 • Ook keuze uit broodjes en vissalades
 • Vandaag bestellen = morgen in huis
 • Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel
 • Bestel nu ook vis met EKO-keurmerk

bestellen bij online visboer Schiphol-Rijk

Online vis bestellen? Mogelijkheden om te bestellen zijn er genoeg. Een goed voorbeeld is een online super als Odin, Spar, Ekoplaza, Plus of Aldi, Albert Heijn, Dekamarkt, Boni. Via de supermarkt webwinkels wordt boodschappen online doen zeer gemakkelijk. Wat niet iedereen weet: De viswinkel-afdeling is vaak geïntegreerd in de online omgeving. Verder zien we een trend in winkels die een webshop openen als Vishandel Theo Muys en Visgilde Oosterschelde. Wat we nu ook meer en meer zien: ook de authentieke viskraam van de markt biedt het vis ook meer en meer online aan. Hier vind je artikelen zoals Gestoomde makreel en Haringschotel gemakkelijk en tegen prima prijzen online. Je kunt alles ophalen in de shop, maar je kan het steeds vaker ook laten bezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Schiphol-Rijk.


Online vis bestellen in Schiphol-Rijk

Vis bestellen en laten bezorgen in Schiphol-Rijk

Kies ook eens voor Viswinkel.nl of Visgilde Dieren. Visboeren die ook online vis verkopen. Landelijke dekking wordt nog niet geboden

Vis bestellen en laten thuisbezorgen: in de buurt van Noord-Holland komen veel visboeren met een webwinkel. De “ouderwetse” viswinkel maakt vis online bestellen steeds makkelijker. En daarnaast zijn er natuurlijk supermarkt ketens zoals o.a. Lidl, Plus, Picnic, Jan Linders en Dekamarkt, Aldi, Albert Heijn, Dirk. Hier shop je meteen ook andere boodschappen als Afbakstokbrood of Likeuren, maar ook kan je hier vaak online terecht voor de beste vis. Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij objectief alle erkende aanbieders van vis. Gewaardeerde online viswinkels die in Nederland opereren bekijk je hier:

 • Verse, gepaneerde of gerookte vis: bestel het op AH.nl
 • Gebakken vis, haring of schol? Bestel op PLUS.nl
 • Verse vis in alle soorten en maten vind je op Jumbo.com
 • Visvoordeel.nl bezorgt gratis vanaf €50 of meer.
 • Bij de erkende vis winkelketen “Visgilde” kan je online bestellen.

Biologische vis bezorgen Schiphol-Rijk?

100% biologische vis bezorgen in Schiphol-Rijk? Eerlijk gevangen vis, voor een eerlijk tarief. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Sommige van de genoemde viswinkels koken een maaltijd op elke gewenste locatie. Zo kom je goed voor de dag. Van excellente maaltijden als Broccolischotel met koolvis en bijvoorbeeld Gebakken wijting met kruidige groenten, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. Of bestel natuurlijk bij de supermarkt. Bij internet-supers zoals Coop of Dirk kan je ook terecht voor een goede maaltijd en de andere dagelijkse boodschappen zoals Spread en/of Groente kruiden van bijvoorbeeld merken als Nina Ricci. Snel online bestellen, en achteraf betalen. Bestel vandaag nog alles online. Nieuws: de laatste ontwikkelingen rondom Vis bezorgen Weteringbrug.

Sushi bezorgen
Overheerlijke sushi bestellen en gratis bij je thuis laten bezorgen? Voor een bijzondere maaltijd gewoon bij je thuis kan dit erg veel tijd besparen. In de buurt van Schiphol-Rijk zijn er tal van opties. In de tabel hierboven vergelijk je ze allemaal. Op zoek naar betaalbare sushi? Tip: De meest uiteenlopende sushi vind je nu ook bij de websuper. Een super als Dekamarkt of Jumbo bezorgen uiteenlopende sushi bij jou thuis. Bijvoorbeeld sushi als Gunkan. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als Chili. Je laat het bezorgen of haalt het zelf af. Dat is het voordeel van de supermarkt.

Van kaviaar tot vis voor in de oven

(Gratis) laten bezorgen

Of ophalen bij een viswinkel pick-up point

Eerlijk vis voor een eerlijke prijs

Plaats een reactie