Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Sloten

Vis bestellen bij de online visboer in Sloten? Dat is vandaag de dag de realiteit. Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Wat minder bekend: je shopt tegenwoordig ook gemakkelijk en tegen lage prijzen kwalitatief vis zoals Lamellen van tongschar en gravad lachs (Ovengerecht) en ook Lamellen van tongschar en gravad lachs (Ovengerecht) online bij jouw internet-viswinkel. In onze vergelijker hieronder vind je de populairste online visboeren. Details over bijv. het drempelbedrag voor een online bestelling en de bezorgvergoedingen per aanbieder. Hieronder vind je daarnaast details over het soort vis dat wordt worden aangeboden. Zie snel of forel, schol, makreel, kabeljauw, zalm, of biologische vis bestelbaar is in de webwinkel. Een geschikte online viswinkel kunnen vinden? Selecteer de bestelknop voor het plaatsen van een eerste order.

Alles van Surimi Sticks tot verse Scholfilet, en van Tonijntapenade tot ook Slibtong: je koopt het nu nu allemaal moeiteloos via internet. Online, in de webshop van de viswinkel kan je voldoende kiezen. Meestal supersnel geleverd. Anderen kiezen voor afhalen van de bestelling. Vis van topkwaliteit, voor een onvergetelijke maaltijd. Bij een deel van de visboeren vind je echt alleen vis (o.a. Inktvisringen). Echter, een deel van de visboeren specialiseren zich online ook op snacks en traktaties als bijv. vissoepen. Kies meteen een van de online viswinkels. Zo eenvoudig is online vis kopen bij jouw viswinkel in Sloten!

* Handig: → Online visboeren vergelijken uit de provincie Friesland. Lees ook het laatste nieuws over Vis bestellen Gorinchem

Pluspunten van online viswinkel in Sloten

 • Producten van jouw eigen ambachtelijke viswinkel
 • Kies uit o.a. Tarbot en Warm gerookte zalm (Naturel/Citroen/Peper
 • Daarnaast een ruim aanbod aan schelp- en schaaldieren
 • (Gratis) laten afleveren thuis of op het werk
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Duurzaam gevangen vis

bestellen bij online visboer Sloten

Online vis bestellen? Mogelijkheden om te bestellen zijn er genoeg. Mensen kopen in toenemende mate bij online supermarkten als Spar, Ekoplaza, Jan Linders, Plus en/of Boni, Dekamarkt, Aldi, Dirk. Door middel van de online supermarkt is het doen van de wekelijkse boodschappen zo klaar als een klontje. Wat niet iedereen weet: Steeds meer supermarkten verkopen de vis ook online. Ook zien we in toenemende mate winkels die een webshop openen als Viswinkel.nl en onlineviskopen.nl. Maar het allermooiste: de verse visboer van de lokale markt heeft vaak ook al een eigen webwinkel. Hier scoor je verse Zalmfilet (Schots) en ook Warmgerookte zalmmoot soepel en betaalbaar online. Haal je bestelling af, of laat het bij je thuisbezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Sloten.


Online vis bestellen in Sloten

Vis bestellen en laten bezorgen in Sloten

Probeer daarnaast eens Visgilde Schiedam of fieretvis.nl. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Het bezorggebied van deze visboeren is nog beperkt

Jouw vis online bestellen en laten bezorgen: in en rondom Friesland zien we volop ontwikkeling. De “ouderwetse” viswinkel is steeds vaker online actief. Daarbij komen natuurlijk nog de supermarkt zaken als onder andere Spar, Odin, Jan Linders, Ekoplaza en Dekamarkt, Albert Heijn, Deen, Boni. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen als Frisdrank en Papier, maar vaak ook (biologische) vis. Via de website viswinkelvergelijken.nl vergelijk jij snel alle gangbare aanbieders van vis. Populaire internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn bijvoorbeeld:

 • Albert Heijn biedt een enorm assortiment aan online vis
 • PLUS.nl bezorgt jouw vis-bestelling al vanaf een bestelling van €25
 • De vis van Jumbo is veelal biologisch en duurzaam
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Bij de welbekende Visgilde bestel je ook eenvoudig online.

Biologische vis bezorgen Sloten?

Betaalbare en biologische vis bezorgen in Sloten? Duurzaam gevangen vis, altijd met scherpe aanbiedingen. Hierboven vind je de beste online bio-visboeren.

Een trend: meer en meer viswinkels verzorgen een maaltijd op locatie. Nergens meer omkijken naar. Van verrukkelijke maaltijden als Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta of bijv. Aspergesalade met ansjovis en citroenjeneverdressing, vaak helemaal gratis bezorgd. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij online supers als Jumbo of Coop kan je ook terecht voor een goede maaltijd plus overige benodigdheden zoals Waterijs of Vruchtendranken van merken als onder andere Fisherman’s Friend. Eenvoudig bestellen, en je kan het vaak op rekening laten zetten. Ontdek nu zelf het gemak. Bekijk nu ook het laatste over Vis bezorgen Witteveen.

Sushi bezorgen
Heerlijke sushi bestellen en laten bezorgen? Als avondmaaltijd wordt dit veel gebruikt. In de buurt van Sloten vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Op deze pagina vind je meer specificaties. Laagdrempelig genieten van lekkere sushi? Handig: Complete sushi mix sets bestel je ook makkelijk en voordelig bij de supermarkt. Een websupermarkt zoals Boni of Dirk biedt (soms dagverse) sushi. Zo kan je online terecht voor Gunkan Nigiri. Je doet hier meteen ook je andere boodschappen als viswinkel-producten. Kies voor zelf afhalen of laat het gewoon bezorgen. Plaats jouw eerste bestelling.

Van visschotels tot gerookte vis

Bezorging in speciale koelboxen

Zelf afhalen ook mogelijk

Eerlijk vis voor een eerlijke prijs

Plaats een reactie