Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Tienhoven

Vis bestellen bij de online visboer in Tienhoven? Het aanbod groeit in rap tempo. Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Echter, je koopt nu ook moeiteloos en vlot heerlijk vis als Verse gamba’s dan wel Plate Mosselen via de webwinkel van jouw eigen visboer. In onze speciale tool vind je de populairste online viswinkels. Daar bekijk je het bedrag wat minimaal moet worden besteed en ook servicekosten van de visboeren. Onderstaand tref je ook handige details over de producten die te bestellen zijn. Je ziet in een oogopslag of zalm, kabeljauw, schol, forel, makreel, of biologische vis bestelbaar is in de webwinkel. Een geschikte online viswinkel gekozen? Klik op de button , en je kan meteen beginnen met bestellen

Vers gesneden Zeebaarsfilet op de huid (wild) tot ook Patagonische Tandbaars, en van Kabeljauw dik (haasje) tot aan Deepblue rode zalm: je vindt het nu allemaal moeiteloos online. Bij jouw online viswinkel vind je een betaalbaar assortiment. Bestel je voor 17 uur? Dat betekent Afhalen in de viswinkel kan ook. Eerlijk vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Bij een deel van de visboeren vind je echt alleen vis (te denken valt aan Heilbot). Weer andere visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook snacks en traktaties als bijv. vissoepen. Controleer in het overzicht de online viswinkel die aan je wensen voldoet. Probeer het zelf uit, online vis kopen bij de viswinkel in Tienhoven!

* Nieuw: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Utrecht. Bekijk ook meer informatie over Online viswinkel in Hoogeveen

Voordeel van de online visboer in Tienhoven

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Kies uit o.a. Tonijnfilet (Yellowfin) en Zalm bladerdeeg rouleau
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Lekker makkelijk laten thuisbezorgen
 • Indien gewenst haal je het af bij de visboer
 • Bestel nu ook vis met EKO-keurmerk

bestellen bij online visboer Tienhoven

Online vis bestellen? Mogelijkheden om te bestellen zijn er genoeg. Kies bijvoorbeeld voor een supermarkt als Odin, Jumbo, Jan Linders, Picnic en Dirk, Hoogvliet, Dekamarkt, Deen. Dankzij deze supers is het bestellen van boodschappen op internet erg eenvoudig. Onthoud goed: Steeds meer supermarkten verkopen de vis ook online. Aan de andere kant ontstaan er ook viswinkels die deels via internet verkopen: bijvoorbeeld driesvandenberg.nl en Visgilde Leo de Jong. Wat we nu ook meer en meer zien: ook de “ouderwetse” visboer op de hoek biedt een ruim assortiment vis via internet aan. Doorgaans bestel jij vers gebakken Tonijntapenade en natuurlijk Tongscharfilet gevuld met zalm probleemloos en goedkoop online. Je kunt het afhalen wanneer het uitkomt, of kies voor bezorging, thuis of ergens anders. Zo gemakkelijk is vis bestellen bij de online visboer in Tienhoven.


Online vis bestellen in Tienhoven

Vis bestellen en laten bezorgen in Tienhoven

Ga ook eens naar Schmidtzeevis.nl of dilvisonline.nl. Visboeren die ook online vis verkopen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: in de buurt van Utrecht staan de visboeren niet stil. De “traditionele” visboer gebruikt internet voor het bereiken van hun klanten. Ook zien we positieve ontwikkelingen bij regionale supermarkten als bijvoorbeeld Picnic, Lidl, Plus, Jumbo en Dekamarkt, Albert Heijn, Coop, Deen. Vanzelfsprekend koop je daar producten als Basilicum of Krop sla, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Met deze website vergelijk je orderlijk alle actieve visboeren. Bekende landelijk actieve visboeren zijn onder andere:

 • Vis met het MSC-keurkmerk koop je op AH.nl
 • PLUS.nl bezorgt jouw vis-bestelling al vanaf een bestelling van €25
 • Verse vis in alle soorten en maten vind je op Jumbo.com
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Check ook de week-aanbiedingen van Visgilde.nl.

Biologische vis bezorgen Tienhoven?

Biologische vis gratis bezorgen in Tienhoven? Vis dat op een duurzame manier gevangen wordt, tegen een eerlijke prijs. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Daarnaast zien we een andere trend: veel viswinkels bereiden een verrassende maaltijd. Dit wordt zeker weten gewaardeerd. Van uitstekende maaltijden als Gegrilde forel met kerrie-sinaasappelboter en o.a. Ovenschotel van rode poon met paprika laten bezorgen waar jij wil. Of ga naar de online super. Bij bijvoorbeeld Plus of Deen bestel je beleg, vis en drinken voor een avond maaltijd en boodschappen voor andere momenten zoals Papier en Rode wijn van bijvoorbeeld merken als Knorr Finesse. Snel online bestellen, en zakelijke klanten betalen achteraf. Shop je vis en andere boodschappen direct online. Je vindt hier nu ook meer info over Vis bezorgen s-Heerenberg.

Sushi bezorgen
De beste sushi bestellen en laten bezorgen door de visboer? Als avondmaaltijd kan dit erg veel tijd besparen. In de regio van Tienhoven vind je een aantal erkende cateraars en viswinkels. Op viswinkelvergelijken.nl zoek je meteen de perfecte aanbieder. Op zoek naar betaalbare sushi? Mededeling: Gewoon goede sushi shop je nu ook goedkoop, snel en eenvoudig bij de super. Een internet-super als Dirk of Plus bieden online ook gewoon sushi aan. Denk aan sushi als Sashimi. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als Bezems. Kies voor zelf afhalen of laat het gewoon bezorgen. Bestel nu online bij jouw online supermarkt.

Heerlijke visschotels en gerookte vis

Bezorging in speciale koelboxen

Vaak dezelfde dag nog afhalen bij jouw viswinkel

Vis met ASC-keurmerk bestellen

Plaats een reactie