Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Utrecht

Vis bestellen bij de online visboer in Utrecht? Wist je dat dit gewoon mogelijk is? Bij de internet-supermarkt is dit al enige tijd mogelijk. Nog wat minder gangbaar: koop makkelijk en tegen lage prijzen heerlijk vis als Zeevruchtenmix maar ook Gravad lachs online bij de plaatselijke viswinkel. In de tabel hieronder vind je de best gewaardeerde online viswinkels. Zo check je o.a. het bedrag waarvoor je minimaal moet spenderen en relevante details over verzendkosten van de webshops. Onderstaand tref je ook details over het beschikbare ambachtelijke assortiment. Zie snel of gerookte vis, tonijn, zalm, schol, makreel, of biologische vis online voorradig is. Heb je een gepaste internet viswinkel kunnen vinden? Klik op de koop-knop om jouw vis en andere producten te bestellen.

Al het lekkers van Garnalensalade tot en met Kreeftenmousse paté, en van Gerookte zalm in mosterd tot verse Vismousse paté: je bestelt het hedendaags zonder problemen via internet. Bij de online viswinkel vind je een betaalbaar assortiment. Sommige visboeren bezorgen al de volgende dag. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. Het meest verse vis, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (te denken valt aan Zeekraal). Steeds meer visboeren bieden ook online producten als andere artikelen zoals maaltijden. Verifieer nu de online visboer die je aanspreekt. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij jouw viswinkel in Utrecht!

* Tip: → Visboeren online vergelijken uit de regio Utrecht. Of bezoek de pagina over Vis bezorgen Oosterhout

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Utrecht

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Kies uit o.a. Zeeduivel en Inktvisringen
 • Daarnaast een ruim aanbod aan schelp- en schaaldieren
 • Vaak al binnen 24 uur geleverd
 • Meestal ook af te halen bij de viswinkel
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Utrecht

Online vis bestellen? De foodwinkels staan niet stil. Een goed voorbeeld is een online super als Spar, Jan Linders, Odin, Plus of Albert Heijn, Dirk, Aldi, Coop. Door middel van de online supermarkt is het doen van de wekelijkse boodschappen gemakkelijker dan ooit. Vergeet niet: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Daarnaast zien we ook visboeren die internetbestellingen accepteren als veltmanvis.nl en Visgilde Bieshof. En bedenk goed: ook de authentieke viskraam van de markt is steeds vaker actief op het internet. Bij deze bedrijven bestel jij producten als Divers en Ovenschaal: panga / zalmrolletjes in piri piri saus prettig en voordelig online. Haal jouw order af in de winkel, of maak gebruik van de (gratis) bezorgservice. Zo gemakkelijk is vis bestellen bij de online visboer in Utrecht.


Online vis bestellen in Utrecht

Vis bestellen en laten bezorgen in Utrecht

Of ga eens naar Visgilde Theun de Jong of bosseafood.nl. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Zij bezorgen nog in beperkte gebieden in NL.

Vis online bestellen en laten bezorgen: ook in de buurt van Utrecht komen veel visboeren met een webwinkel. De “traditionele” visboer maakt vis online bestellen steeds makkelijker. Diverse opties zijn er ook via regionale supermarkten zoals o.a. Spar, Odin, Ekoplaza, Jumbo en Albert Heijn, Dirk, Hoogvliet, Boni. Hier bestel je niet alleen Schoenpoets en/of Appelmoes, maar ook kan je hier vaak online terecht voor de beste vis. Met behulp van onze vergelijker vergelijkt men helder alle aanbieders. Gewaardeerde landelijk opererende viswinkels zijn bijvoorbeeld:

 • Verse, gepaneerde of gerookte vis: bestel het op AH.nl
 • Een uiteenlopend assortiment vind je bij de PLUS
 • Jumbo is ook aangesloten bij het Good Fish Foundation
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Nieuw: online bestellen bij de Visgilde.

Biologische vis bezorgen Utrecht?

Biologisch vis bezorgen in Utrecht? Verantwoorde vis, altijd met scherpe aanbiedingen. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Een trend: meer en meer viswinkels bieden een grote of kleine maaltijd. Zo kom je goed voor de dag. Van prima maaltijden als Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum en/of Haringsushi met komkommer, vaak helemaal gratis bezorgd. Of bestel natuurlijk bij de supermarkt. Bij bijv. Albert Heijn of Spar shop je alle benodigdheden voor een maaltijd en boodschappen voor andere momenten zoals Poetsmiddel en Producten voor huisdieren van de bekende merken als Verstegen. Moeiteloos bestellen, en zakelijke klanten betalen achteraf. Bestel vandaag nog alles online. Bekijk ook meer over over Vis bezorgen Alteveer gem Hoogeveen.

Sushi bezorgen
De beste kwaliteit sushi online bestellen en laten bezorgen? Voor een luxe maaltijd aan huis kan dit erg veel tijd besparen. In de regio Utrecht vind je een aantal erkende cateraars en viswinkels. Bovenaan de pagina tref je het actuele aanbod. Wil je sushi eten, maar daar niet direct de hoofdprijs voor betalen? Opmerking: Sushi van prima kwaliteit vind je nu ook in de webwinkel van de supermarkt. Een internet-super als Jan Linders of Coop bezorgen in toenemende mate lekkere sushi bij je thuis. Zo bestel je hier vaak heerlijke Sashimi .Zij beperkten zich niet tot sushi en vis, je vindt hier ook Sperziebonen. Gemakkelijk achteraf betalen. Bestel nu online bij jouw online supermarkt.

Van visschotels tot gerookte vis

Bezorging in speciale koelboxen

Of ophalen bij een viswinkel pick-up point

Bestel duurzame vis online

Plaats een reactie