Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Wier

Vis bestellen bij de online visboer in Wier? Dit is mogelijk bij meer en meer online shops. Hiervoor kan je uiteraard naar de online super. Maar je bestelt nu ook makkelijk en soepel vis als bijvoorbeeld Broodje Palingfilet en ook Ovenschaal: panga / zalmrolletjes in piri piri saus bij de online viswinkel.In de tabel hieronder achterhaal jij de populairste online visboeren. Zo check je o.a. het minimaal te besteden bedrag en uiteraard ook bezorgkosten van de online viswinkels. Je vind in de tabel ook meer over het type assortiment. Je ziet in een oogopslag of forel, zalm, tonijn, makreel, gerookte vis, of biologische vis ook te bestellen is. Een passende internet viswinkel gevonden? Klik op bestellen , en je wordt doorgestuurd naar de shop.

Al het lekkers van Escargots gevuld tot voedzame Poon, en van Haring tot Gebakken pangafilet groot: je vindt het nu allemaal soepel online. Bij de internet-visboer kun je vrijwel alles verkrijgen. Meestal supersnel geleverd. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. Alle vis, daar kan de supermarkt niet tegenop. Bij een gedeelte koop je alleen vis (zoals Forelkaviaar). Steeds meer visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook andere artikelen zoals vissalades. Zoek in het overzicht de online visboer die je aanspreekt. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij de viswinkel in Wier!

* Handig: → Online visboeren vergelijken uit de provincie Friesland. Of bezoek de pagina over Vis bestellen Eindhoven

Wat is het gemak van de online viswinkel in Wier

 • Ervaar de ambachtelijke visboer 100% online
 • Kies uit vis als Harder en Portie kibbeling (180 gram)
 • Inclusief ruim aanbod gerookte vis
 • Supersnelle bezorgdienst
 • Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel
 • Geen kweekvis, maar eerlijk gevangen

bestellen bij online visboer Wier

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Denk aan supermarkten als Picnic, Plus, Jumbo, Lidl en Dirk, Dekamarkt, Coop, Aldi. Via de supermarkt webwinkels is het bestellen van boodschappen op internet super eenvoudig. Onthoud goed: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Verder zien we een trend in winkels die een webshop openen als Visgilde Gebr. De Block en Visgilde Leen de Jong. Als laatste moet je niet vergeten: ook de biologische viswinkel om de hoek biedt het vis ook meer en meer online aan. Hier koop je ambachtelijke Europese tot Tonijn gebruiksvriendelijk tegen lagen prijzen online. Haal je bestelling af, of laat het bezorgen, waar en wanneer jij wil. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Wier.


Online vis bestellen in Wier

Vis bestellen en laten bezorgen in Wier

Of bezoek de winkel van Visgilde Leen de Jong of Schmidtzeevis.nl. Visboeren die ook online vis verkopen. Dit zijn nog meer plaatselijke concepten.

Vis online bestellen en laten bezorgen: in en rondom Friesland staan de visboeren niet stil. De lokaal opererende viswinkel heeft ook steeds vaker een webshop. Daarnaast zien we in toenemende mate lokale supermarkten als Plus, Picnic, Jumbo, Ekoplaza en Coop, Hoogvliet, Dekamarkt, Deen. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen als Atjar of Vissalades, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Op deze website vergelijk je soepel alle actieve online visboeren. Vertrouwde online viszaken in NL zijn op dit moment:

 • Op AH.nl kan je ook terecht voor visconserven
 • PLUS.nl bezorgt jouw vis-bestelling al vanaf een bestelling van €25
 • Jumbo.com inspireert met heerlijke recepten voor elke soort vis
 • Fieretvis.nl: snelle levering door de specialist
 • Check ook de week-aanbiedingen van Visgilde.nl.

Biologische vis bezorgen Wier?

Duurzame + biologische vis bezorgen in Wier? Eerlijk gevangen vis, tegen een eerlijke prijs. Vind hierboven meteen een biologische visboer.

Sommige van de genoemde viswinkels verkopen een zorgeloze avond-maaltijd. Dit valt altijd in de smaak. Van formidabele maaltijden als Salade met gegrilde kabeljauw, spekjes en citroendressing en o.a. Gegrilde tonijn met basilicumboter en courgette laten bezorgen waar jij wil. Een betaalbare oplossing? Bij bijvoorbeeld Jumbo of Hoogvliet kan je ook terecht voor een goede maaltijd en boodschappen die je niet direct nodig hebt als Keukentextiel of Tomaat van merken als bijv. Etna. Online inkopen doen is snel, en voor zakelijke klanten zijn er vaak speciale acties. Geen losse bonnetjes meer. Check ook de laatste updates m.b.t. Vis bezorgen Bosch en Duin.

Sushi bezorgen
De meest uiteenlopende sushi bestellen en laten bezorgen? Voor eens lekker luxe thuis eten is dit super handig. In de regio Wier vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. In de tabel hierboven vind je de viswinkel die bij jou past. Op zoek naar betaalbare sushi? Mededeling: Gewoon goede sushi shop je nu ook gewoon online, bij de supermarkt. Een internet-super als Plus of Jan Linders is een prima oplossing om goedkoop sushi in te slaan. Zo bestel je hier vaak heerlijke Uramaki. Je doet hier meteen ook je andere boodschappen als Chocolade vla. Thuis laten bezorgen wanneer jou het uitkomt. Kijk snel of het iets voor jou is.

Van tonijn tot aan baars, bestel alles online

Bezorging in speciale koelboxen

Afhalen bij viswinkel

Eerlijk gevangen vis bestellen

Plaats een reactie