Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Wouw

Vis bestellen bij de online visboer in Wouw? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Dit is natuurlijk mogelijk bij de online super. Maar je bestelt nu ook eenvoudig en soepel lekkere vis als Rogvleugel maar ook Tonijnsashimi bij de online viswinkel.In onze vergelijker hieronder speur je naar de voornaamste online viswinkels. Hier vind je het bedrag waarvoor je minimaal moet spenderen en de servicekosten per online viswinkel. Ook vind jij verdere informatie m.b.t. de producten die te bestellen zijn. Je ziet in een oogopslag of schol, makreel, zalm, tonijn, gerookte vis, of biologische vis ook te bestellen is. Een passende internet visboer kunnen vinden? Klik op de bestelknop , waarna je jouw eerste bestelling kan plaatsen

Alles van Zalm Americain tot verse Gerookte spekbokking, en van Makreel tot Panga in mosterd/dillesaus: je shopt het tegenwoordig zonder problemen op het internet. Bij de internetvisboer is er in elk geval genoeg keuze. Sommige visboeren bezorgen al de volgende dag. Houd je van een praatje? Haal het dan af bij de visboer. Vis van topkwaliteit, zoiets vind je niet bij de supermarkt. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (denk hierbij aan Hollandaise saus). Andere viswinkels specialiseren zich online ook op ambachtelijke lekkernijen als vissoepen. Kies onderstaand de online visboer die je aanspreekt. Moeilijker is het niet: online vis kopen bij jouw visboer in Wouw!

* Handig: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Noord-Brabant. Zie ook de nieuwe post over Vis bezorgen De Bilt

6 redenen waarom je eens moet bestellen bij de online viswinkel in Wouw

 • De kwaliteit van de echte visboer, maar dan online
 • Kies uit o.a. Loempia tonijn en Zwaardvis
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Gemakkelijk bezorgd bij je thuis
 • Meestal ook af te halen bij de viswinkel
 • Geen kweekvis, maar eerlijk gevangen

bestellen bij online visboer Wouw

Online vis bestellen? Er is flink wat te kiezen. Er zijn steeds meer consumenten die kopen bij supers als Picnic, Ekoplaza, Spar, Lidl of Hoogvliet, Coop, Albert Heijn, Deen. Door de hulp van deze supers kan iedereen online boodschappen bestellen. Echt gemakkelijker dan ooit. Goed om te weten: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Ook zien we in toenemende mate visboeren die online georiënteerd zijn zoals Visgilde Schiedam en Visgilde De Nieuwe Markt. Maar het allermooiste: ook jouw lokale verse viswinkel verkoopt het vis meer en meer online. Via deze zaken scoor jij verse Heilbot tot Kreeftgarnalen middel gemakkelijk en tegen prima prijzen online. Kies voor de pick-up optie, of kies voor bezorging aan huis. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Wouw.


Online vis bestellen in Wouw

Vis bestellen en laten bezorgen in Wouw

Ga ook eens naar Visgilde Hugo v/d Meij of Visgilde de Zeeland. Stuk voor stuk prettige online viswinkels. Vaak opereren zij nog vrij lokaal, en niet landelijk.

Vis online bestellen en laten bezorgen: rondom Noord-Brabant beschikken een aantal visboeren over een webwinkel. De (biologische) visboer Verse vis bestel je eenvoudig op Jumbo.comAndere mogelijkheden zijn de supermarkt winkels als bijv. Jumbo, Plus, Spar, Picnic en Deen, Aldi, Coop, Boni. Daar vind je tegenwoordig niet alleen Oosters en Shampoo, maar vaak hebben ze een eigen viswinkel. Op deze website vergelijk je overzichtelijk de meest gekozen aanbieders. Bekende landelijke aanbieders zijn de volgende:

 • Kies voor verantwoord vis bij Albert Heijn
 • PLUS.nl bezorgt het vis al bij je thuis bij order vanaf €25
 • Ontdek het ruime assortiment vis op Jumbo.com
 • Viswinkel.nl bezorgt alle vis supervers bij jou thuis.
 • Visgilde biedt naast vele winkels door heel NL ook een webshop

Biologische vis bezorgen Wouw?

De beste biologische vis laten bezorgen in Wouw? Vis met het MSC of ASC keurmerk, tegen een nette prijs. Check de beste biologische visboeren in het overzicht.

Een trend: meer en meer viswinkels bieden een maaltijd op elke gewenste locatie. Je hoeft zelf niets meer te doen. Van uitstekende maaltijden als Lekkerbekjes met pittige appelsalsa en/of Hele gesmoorde tarbot met tijm, knoflook en venkel, geleverd op kantoor, bij bedrijven of aan huis. Een betaalbare oplossing? Bij bijv. Plus of Jan Linders koop je gemakkelijk alles voor warme maaltijden en andere benodigdheden als Geurtheelichten of Kippenvleugels en kluifjes van merken als bijvoorbeeld Bach. Gemakkelijk een bestelling plaatsen, en achteraf betalen. Shop je vis en andere boodschappen direct online. Handig: de laatste informatie over Vis bezorgen Clinge.

Sushi bezorgen
Echte Japanse sushi online bestellen en laten bezorgen bij je thuis? Als avondmaaltijd kan dit erg veel tijd besparen. In de regio Wouw zijn er tal van opties. In de tabel hierboven kan je meteen een aanbieder kiezen. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Mededeling: Gewoon goede sushi shop je nu ook bij de internet-supermarkt. Een internet-super als Jumbo of Dekamarkt biedt (soms dagverse) sushi. Lekkere sushi zijn onder andere Nigirizushi. Niet alleen vis en sushi, bestel hier ook andere dagelijkse boodschappen als BBQ vlees. Je betaalt het doorgaans achteraf. Ervaar nu het gemak van de online supermarkt.

Van tonijn tot aan baars, bestel alles online

Kies zelf een bezorgmoment

Vis bestelling zelf afhalen in de winkel

Online ook ruim aanbod met biologische vis

Plaats een reactie