Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Beerta

Vis bestellen bij de online visboer in Beerta? De mogelijkheden groeien snel. Hiervoor kan je uiteraard naar de online super. Maar je bestelt nu ook gemakkelijk en goedkoop heerlijk vis als Gebakken kabeljauwfilet dan wel Fruits in de webshop van de visboer. In onze vergelijker hieronder vergelijk je de voornaamste online viswinkels. Vind onder andere de minimale orderwaarde en handige gegevens als bezorgkosten van de visboeren. Ook vind jij details over alle te bestellen artikelen in de shop. Je ziet in een oogopslag of makreel, gerookte vis, schol, kabeljauw, forel, of biologische vis ook te bestellen is. Een geschikte online viswinkel gekozen? Klik op bestellen om te bestellen bij de viswinkel.

Alles van Tonijnfilet tot Zalmmousse paté, en van Zeebaars tot verse Tongscharfilet gevuld met zalm: je koopt het nu vandaag nog gemakkelijk online. Bij de viswinkel waar je online besteld, kan je voldoende kiezen. Vaak binnen 24 uur bezorgd. Afhalen in de viswinkel kan ook. 100% ambacht, op een eerlijke manier gevangen. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (zoals Gerookte forel). Weer andere visboeren zijn veel breder actief en verkopen ook bijvoorbeeld vissalades. Selecteer in het overzicht de viswinkel van jouw keuze. Zo simpel is online vis kopen bij jouw visboer in Beerta!

* Tip: → Vergelijk ze online, alle visboeren uit regio Groningen. Zie ook de nieuwe post over Online viswinkel in Heerlen

Wat is het gemak van de online viswinkel in Beerta

 • De kwaliteit van de echte visboer, maar dan online
 • Ruime keuze: denk aan Portie kibbeling (180 gram) en Gerookte zalmsnippers
 • Je bestelt hier vis geschikt voor op de barbecue
 • Vaak al binnen 24 uur geleverd
 • Of haal het zelf af in de winkel
 • Altijd verse vis in huis

bestellen bij online visboer Beerta

Online vis bestellen? Het aanbod groeit snel. Kies bijvoorbeeld voor een supermarkt als Jumbo, Picnic, Odin, Ekoplaza of Deen, Hoogvliet, Albert Heijn, Boni. Via de supermarkt webwinkels is boodschappen via internet doen zo klaar als een klontje. Extra handig: Meer en meer online supers verkopen online ook vis. Bovendien zien we meer en meer visboeren die internetbestellingen accepteren als fieretvis.nl en Visgilde de Visscher. En zeker niet onbelangrijk: de verse visboer van de lokale markt is vaak al online te vinden. Doorgaans vind je vers gebakken Bot tot en met Vissoep probleemloos en niet te duur online. Je kunt het afhalen wanneer het uitkomt, of laat het bij je thuisbezorgen. Zo simpel is vis bestellen bij de online visboer in Beerta.


Online vis bestellen in Beerta

Vis bestellen en laten bezorgen in Beerta

Of navigeer eens naar Visgilde Lijffijt & De Jong of Visgilde Teun v/d Toorn. Een ruim aanbod, tegen een scherpe prijs. Verwacht van hen nog geen landelijke bezorging

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: in de buurt van Groningen beschikken een aantal visboeren over een webwinkel. Jouw lokale verse visboer gebruikt internet voor het bereiken van hun klanten. Diverse opties zijn er ook via supermarkt zaken als Ekoplaza, Picnic, Plus, Jumbo en Dirk, Aldi, Hoogvliet, Coop. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen als Half om half gehakt of Sate, maar je vind hier online ook (biologische) vis. Via de website viswinkelvergelijken.nl vergelijkt men soepel alle erkende viswinkels. Begeerde internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn:

 • Op AH.nl vind je vis in alle soorten en maten
 • Duurzame vis staat hoog in het vaandel bij PLUS
 • De vis van Jumbo is veelal biologisch en duurzaam
 • Kies zelf je dag van bezorging op Viswinkel.nl
 • De allerbeste vis vind je bij de Visgilde. Nu ook online op Visgilde.nl

Biologische vis bezorgen Beerta?

Verse en biologische vis bezorgen in Beerta? Eerlijk gevangen vis, tegen een nette prijs. Vergelijk eenvoudig de beste bio-visboeren.

Tip: Enkele viswinkels faciliteren een grote of kleine maaltijd. Alles wordt uit handen genomen. Van goede maaltijden als Garnalenroerei met truffel geserveerd in brood en bijvoorbeeld Haringsushi met komkommer, vaak helemaal gratis bezorgd. Of ga naar de online super. Bij bijvoorbeeld Spar of Plus bestel je alles voor een warme maaltijd of diner en boodschappen die je niet direct nodig hebt als Diepvries en/of Varkensvlees van erkende merken als Tork. Gemakkelijk een bestelling plaatsen, en nooit vooraf betalen. Wat wil je nog meer? Bekijk ook meer over over Vis bezorgen Exloërveen.

Sushi bezorgen
Online sushi bestellen en laten bezorgen bij je thuis? Voor een gezellige avond is dit super handig. In de regio van Beerta vind je verschillende visboeren die dit aanbiedern. Op deze pagina vind je de viswinkel die bij jou past. Op zoek naar betaalbare sushi? Interessant: Echt lekkere sushi bestel je nu ook makkelijk en voordelig bij de supermarkt. Een super als Boni of Dirk bieden online ook gewoon sushi aan. Zo bestel je hier vaak heerlijke Gunkan Nigiri. Je doet hier meteen ook je andere boodschappen als Afslankdranken. Kies voor zelf afhalen of laat het gewoon bezorgen. Ervaar nu het gemak van de online supermarkt.

Van tonijn tot aan baars, bestel alles online

(Gratis) laten bezorgen

Haal het af wanneer het jou uitkomt

Online ook ruim aanbod met biologische vis

Plaats een reactie