Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
Jumbo
Goede service
Butlon
Goede bezorging


Online viswinkel Zwolle

Vis bestellen bij de online visboer in Zwolle? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. De online supermarkt is natuurlijk voor de hand liggend. Nieuw: shop ook makkelijk en betaalbaar kwalitatief vis zoals Meerval / Victoriabaarsfilet in de webshop van de visboer. In de tabel hieronder zoek je de ambachtelijke online visboeren. Hier vind je het minimaal te besteden bedrag en bijvoorbeeld bezorgvergoedingen per online viswinkel. In de vergelijker vind je ook details over de producten die te bestellen zijn. Je ziet direct of forel, gerookte vis, tonijn, kabeljauw, makreel, of biologische vis verkrijgbaar is. Een ambachtelijke internet visboer gevonden? Klik op “bestellen” en het bestellen kan beginnen.

Alle ambachtelijke producten van Portie kibbeling (180 gram) tot vers gevangen Oesters Zeeuws 6/0, en van Rode Poon tot aan Inktvisringen: je koopt het tegenwoordig super simpel online. Bij de internetvisboer kan je voldoende kiezen. Sommige visboeren bezorgen al de volgende dag. Even kletsen? Pik je bestelling op in de winkel. Alle vis, tegen een eerlijke prijs. Zo’n 50% van de visboeren mikt puur op vis (zoals Inktvis). Andere viswinkels focussen zich op andere artikelen zoals broodjes. Controleer nu de viswinkel of aanbieder waar je wil bestellen. Het is zo gemakkelijk: online vis kopen bij de viswinkel in Zwolle!

* Check ook: → Vergelijk alle online viswinkels uit de regio Overijssel. Check ook alles over Vis bestellen Hengelo

Waarom kiezen voor online viswinkel in Zwolle

 • De kwaliteit van de echte visboer, maar dan online
 • Altijd het lekkerste vis, zoals Diverse ovenschotels (griet, tarbot ed), vanaf en Plate Mosselen
 • Online kan je ook terecht voor passende wijnen bij de vis
 • Snel in huis
 • Afhalen in winkel ook mogelijk
 • Bestel vis met het MSC keurmerk

bestellen bij online visboer Zwolle

Online vis bestellen? Er is steeds meer keuze online. In toenemende mate bestellen Nederlanders bij Lidl, Jan Linders, Odin, Picnic of Aldi, Dekamarkt, Coop, Albert Heijn. Via de supermarkt webwinkels is het bestellen van boodschappen op internet zo klaar als een klontje. Extra handig: Veel supermarkten verkopen biologische (MSC) vis. Ook zien we in toenemende mate winkels die een webshop openen als Visgilde Theun de Jong en Visgilde Schiedam. En niet onbelangrijk: ook jouw lokale verse viswinkel biedt het vis ook meer en meer online aan. Dikwijls scoor jij gezonde Visquiche (Tonijn, Zalm, Krab) tot en met Panga in mosterd/dillesaus eenvoudig en niet te duur online. Je kunt het afhalen wanneer het uitkomt, maar jij kunt ook kiezen voor thuisbezorgen. Zo eenvoudig is vis bestellen bij de online visboer in Zwolle.


Online vis bestellen in Zwolle

Vis bestellen en laten bezorgen in Zwolle

Kies ook eens voor Visgilde Schiedam of veltmanvis.nl. Hier hebben ze vaak scherpe aanbiedingen. Landelijke dekking wordt nog niet geboden

Online vis bestellen en laten thuisbezorgen: ook in de omgeving Overijssel zien we meer en meer aanbieders. De “ouderwetse” viswinkel biedt vaak al een webwinkel. Daarbij komen natuurlijk nog de supermarkt ketens als bijv. Odin, Ekoplaza, Lidl, Picnic en Deen, Dirk, Coop, Aldi. Vanzelfsprekend koop je daar producten als Fruitsnoepgoed en/of Zonnebrand, maar vaak hebben ze een eigen viswinkel. Via onze tool vergelijk je simpel alle aanbieders van vis. Populaire internet-visboeren die landelijk actief zijn, zijn op dit moment:

 • Verse, gepaneerde of gerookte vis: bestel het op AH.nl
 • Vis geschikt voor elk moment vind je online op PLUS.nl
 • Ontdek heerlijke vis inclusief recepten op Jumbo.com
 • Kies zelf je dag van bezorging op Viswinkel.nl
 • Check ook de week-aanbiedingen van Visgilde.nl.

Biologische vis bezorgen Zwolle?

Heerlijk biologische vis bezorgen in Zwolle? Eerlijk gevangen vis, tegen een passende prijs. Vind hierboven meteen een biologische visboer.

Een deel van deze viswinkels verkopen een verrassende maaltijd. Nergens meer omkijken naar. Van uitstekende maaltijden als Thaise currysoep met Hollandse garnalen tot aan Pijlinktvis gevuld met pijnboompitten, vaak helemaal gratis bezorgd. Bestellen bij de online super is ook mogelijk. Bij o.a. Deen of Jumbo shop je alle benodigdheden voor een maaltijd en boodschappen voor andere momenten zoals Paasei en Asperges van welbekende merken zoals Paul John. Snel online bestellen, en achteraf betalen. Ontdek nu zelf het gemak. Op viswinkelvergelijken.nl vind je ook alles over Vis bezorgen Deursen-Dennenburg.

Sushi bezorgen
De meest uiteenlopende sushi bestellen en laten bezorgen bij je thuis? Voor een bijzondere maaltijd gewoon bij je thuis is online bestellen ronduit ideaal. In de regio van Zwolle zijn er een aantal top-visboeren. Hierboven zet je ze op een rijtje. Sommige sushi kan vrij prijzig zijn bij de viswinkel. Handig: Echt goede sushi koop je nu ook gewoon in de webwinkel van de supermarkt. Een internet-super als Boni of Jumbo bieden online ook gewoon sushi aan. Zo bestel je hier vaak heerlijke Ama-ebi .Zij beperkten zich niet tot sushi en vis, je vindt hier ook Droge rosé. Aan huis laten bezorgen en achteraf betalen. Dat is dan weer een pluspunt van de supermarkt.

Heerlijke visschotels en gerookte vis

Bezorgd waar en wanneer je wil

Haal het af wanneer het jou uitkomt

Kies voor vis met het MSC-keurmerk

Plaats een reactie